ADŽIĆ ODGOVORIO KRAPOVIĆU: Prestanite više sa izgovorima, dogovorite se sa Demokratskim frontom - Volim Podgoricu

ADŽIĆ ODGOVORIO KRAPOVIĆU: Prestanite više sa izgovorima, dogovorite se sa Demokratskim frontom

Potpredsjednik URA Filip Adžić poručio je potpredsjedniku Demokratske Crne Gore Draganu Krapoviću da je pobjednički model za smjenu DPS-a da URA okupi građanske snage u Crnoj Gori, a Demokrate i DF, koje imaju srodno biračko tijelo, izađu zajedno i poslušaju glas naroda.

Adžić je odgovorio na Krapovićevu izjavu saopštenu dnevnom listu “Dan” u kojoj je apelovao na Građanski pokret URA da prihvati jedinstvenu listu opozicije, kako se ne bi raspisali glasovi na izborima 30.avgusta.

“Prestanite više sa izgovorima i skrivanjem, tražeći krivica na drugim adresama – to vam više neće proći! Izvolite, dogovorite se sa Demokratskim frontom”, poručio je Adžić Krapoviću.

Adžić je istakao da je cilj svih dobronamjernih građana smjena režima i spasavanje Crne Gore i da opoziciji zato treba najbolji model.

“Pobjednički model za smjenu DPS-a je da URA okupi građanske snage u Crnoj Gori, a Demokrate i DF, koje imaju srodno biračko tijelo, izađu zajedno i poslušaju glas naroda”, naglasio je Adžić.

On je na kraju poručio i da je energija URA isključivo usmjerena na smjenu DPS-a i da se zbog toga ne žele, kako je kazao, trošiti na unutarpolitička prepucavanja.

“To ostavljamo vama”, zaključio je Adžić.

1 komentar

  1. I’d should talk to you here. Which is not some thing I usually do! I love reading an article that could get people to believe. Also, many thanks for allowing me to comment!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com