KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Zavirite u prelijepu baštu Slobodanke Vučinić iz Golubovaca (FOTO) - Volim Podgoricu

KONKURS ZA NAJLJEPŠE PG BALKONE I BAŠTE: Zavirite u prelijepu baštu Slobodanke Vučinić iz Golubovaca (FOTO)

Šesti po redu Konkurs za najljepše bašte i balkone Podgorice, održava se i ove godine uprkos epidemiji korona virusa. Upiti naših baštovana o početku Konkursa pristizali su već od aprila mjeseca, a ove godine bilježimo rekordan  broj prijava.

Svi zainteresovani baštovani, svoje prijave mogu slati do 15. jula.

Već tradicionalno, cilj ove manifestacije je promocija očuvanja i zaštite životne sredine kroz afirmaciju baštovana koji svojim primjerom pokazuju kako treba voditi računa o zelenilu. Poruka je jasna – uređivanjem svojih bašti i balkona uređujete cijeli grad!

Organizatori su ove godine prepoznali značaj i ljepotu balkona u užem centru našeg grada i odlučili da akcenat bude baš na njima.

Slobodanka Vučinić iz Golubovaca, svojom kreativnoću uspjela je napraviti pravu cvjetnu oazu u svojoj bašti oblikujući zelenilo u loptice i korpice za cvijeće, kako sve to izgleda pogledajte u galeriji ispod.

Prijavite i vi svoj balkon ili baštu, i osvojite vrijedne nagrade!

Fotografije svog cvjetnog balkona ili bašte možete poslati ne email [email protected], kao i u inbox FB stranice portala “Volim Podgoricu”.

Više o Konkursu i propozicijama pogledajte na sledećem linku:

KONKURS ZA NALJEPŠE “KORONA” BALKONE I BAŠTE: Prijavite se i osvojite vrijedne nagrade!

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com