Koronavirusom inficirana 23 policajca - Volim Podgoricu

Koronavirusom inficirana 23 policajca

Dvadeset tri službenika Uprave policije pozitivna su na koronavirus, 73 ih je u samoizolaciji, a nijednom nije izrečena mjera boravka u karantinu.

Iz policije su  objasnili da je najviše zaraženih virusom Covid-19 u Centru bezbjednosti Podgorica i Odjeljenju bezbjednosti Rožaje – po sedam.

“Sedam službenika Centra bezbjednosti Podgorica je pozitivno na koronavirus, sedam iz Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, po dva službenika su pozitivna u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata i Centru bezbjednosti Bar, dok je po jedan službenik iz Sektora granične policije, Centra bezbjednosti Budva i Odjeljenja bezbjednosti Plav pozitivan na koronavirus. Nadležna zdravstveno-sanitarna inspekcija je za 73 pripadnika Uprave policije donijela rješenja o samoizolaciji, dok mjera karantina nije određena ni za jednog policijskog službenika”, saopšteno je iz UP.

Iz Uprave policije su kazali da je Veljović blagovremeno donio instrukciju kojom su planirani režimi rada u skladu sa razvojem epidemiološke situacije:

Inspektori Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije među prvim su registrovanim policajcima koji su koronavirus dobili u drugom talasu.

Sedam službenikaCentra bezbjednosti Podgorica je pozitivno na koronavirus, sedam iz Odjeljenja bezbjednosti Rožaje, po dva službenika su pozitivna u Sektoru za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, Sektoru za obezbjeđenje ličnosti i objekata i Centru bezbjednosti Bar, dok je po jedan službenik Sektora granične policije, Centra bezbjednosti Budva i Odjeljenja bezbjednosti Plav pozitivan na koronavirus

Navodno, jedan od njih Covid-19 dobio je tokom aktivnosti te grupe u Budvi. Te informacije nijesu zvanično potvrđene, ni demantovane.

V.M.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com