I ONI DANAS SLAVE ROĐENDAN: “Kameleon” je više od prodavnice, ovdje se dolazi kod prijatelja (VIDEO) - Volim Podgoricu

I ONI DANAS SLAVE ROĐENDAN: “Kameleon” je više od prodavnice, ovdje se dolazi kod prijatelja (VIDEO)

Dan državnosti 13. jul je značajan datum za Crnu Goru , ali i za jednu firmu koja je tada počela svoje poslovanje. Upravo toga dana prije tačno dvanaest godina na teritoriji u narodu poznate „Republike Zabjelo“ otvorena je prodavnica boja i lakova „Kameleon“.

Suvlasnici Kameleona Mirko Raičević i Boris Jovićević su se preko deceniju trudili da budu najbolji dio komšiluka i da stvore mjesto gdje mušterije neće dolaziti isključivo da trguju. Danas, dvanaest godina kasnije sa ponosom mogu da istaknu da im je to i pošlo za rukom.

U Kameleon se dolazi kao kod svojih prijatelja, po savjet, pomoć, razgovor… Bez obzira da li ste majstor ili sami želite da izvedete radove, zaposleni će vam dati savjete, predložiti najbolje načine da riješite problem, besplatno dostaviti robu… Kameleon je danas već prepoznatljiv brend u Crnoj Gori za koji se veže iskustvo i kvalitet. Često možete čuti stanovnike Zabjela kada nabrajaju najznačajnije pojedince i privredne subjekte ove „republike“ da među njima ističu Kameleon. Ali ne samo zbog rezultata u poslovanju već prije svega zbog svog odnosa prema zajednici, svom Zabjelu i politike firme koja je uvijek bila tu kada je potrebno pomoći.

Realizujući humanitarnu akciju „Osmijehom oboji dom“ Kameleon je uz podršku svojih partnera adaptirao pedesetak domaćinstava u Podgorici. Boje iz Kameleona uljepšale su i mnoge vrtiće, škole, dječiju bolnicu… Na početku epidemije korona virusom Kameleon je prvi svoje zalihe maski besplatno dijelio građanima. Zbog svog društveno odgovornog poslovanja dobitnik je i najznačajnijeg priznanja u oblasti filantropije – Iskra. I sve to je samo dio priče koja se nastavlja i koja je primjer pravog odnosa privrednog subjekta prema široj društvenoj zajednici. Zbog epidemije Covid19 Kameleon ove godine neće praviti nove poslovne projekte, akcije, planove …

U rođendanskom postu na društvenoj mreži Facebook oni poručuju „da će i dalje biti društveno odgovorna firma i mnogo više od prodavnice alata i materijala za završne radove u građevinarstvu“. Najbitnije im je da „mušterijama bude prijatno kod njih i nakon saradnje sa njima, jer jedino u takvom odnosu svi mogu biti zadovoljni“. Ističu i da je danas najznačajnije da budemo odgovorni prema sebi i drugima kako bi sačuvali svoje i zdravlje drugih. Iz toga razloga Kameleon na svoj dvanaesti rođendan, koji slavi u okolnostima epidemije korona virusa, ne razmišlja o poslovnim poduhvatima, projektima , akcijama…

“Danas, na naš dvanaesti rođendan želimo da nazdravimo svima koji se sa ovom pašasti bore, posebno zdravstvenim radnicima. U to ime podižemo čašu za zdravlje svih građana Crne Gore. Živjeli i zdravo svi bili!”, rođendanska je poruka i želja Boja i lakova Kameleon građanima Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com