Bivši fudbaler reprezentacije Srbije i Crne Gore pokušao da ubije narko dilera - Volim Podgoricu

Bivši fudbaler reprezentacije Srbije i Crne Gore pokušao da ubije narko dilera

Bivši fudbaler Nikola Malbaša (43) nalazi se u bjekstvu, a policija za njim traga jer se sumnjiči da je izvršio krivično djelo – pokušaj ubistva, pišu beogradski mediji.

Nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije i Crne Gore, pokušao je prošle srijede da ubije dilera Igora Neškovića (47), objavio je Srpski telegraf.

Kako prenosi “Republika.rs”, Nešković je 8. jula uveče u Zemunu nađen u svom automobilu sa više ubodnih rana po tijelu. Krvavi obračun desio se u Bačkoj ulici zbog neraščišćenih računa.

“Nešković je dobro poznat policiji kao kradljivac automobila, ali je nakon robije zbog tih djela riješio da pređe na viši nivo i postane diler narkotika. Među njegovim saradnicima našao se i Nikola Malbaša, za kojeg policija još ispituje da li je i on diler ili samo zavisnik. Sigurno je samo da je neko nekom tu dugovao veliki novac”, otkriva za Srpski telegraf izvor blizak istrazi.

Kobne večeri Nešković, kojeg zovu Ciga, parkirao se kod okretnice autobusa 83 i 18 i mirno čekao Malbašu, kao i uvijek, a prema našim informacijama, on i živi u ulici pored.

“Čim je bivši fudbaler Partizana sjeo u kola, počela je rasprava oko dugova. Malbaši je u jednom trenutku pao mrak na oči, pa je izvadio nož i nekoliko puta ga zario Neškoviću u stomak i istrčao iz automobila. Nešković je ostao bespomoćan na mjestu vozača, pa ga je vjerovatno primijetio neko od prolaznika i pozvao Hitnu pomoć, koja ga je odvezla u Urgentni centar”, navodi izvor.

Nešković je hitno operisan, a ljekari su, i pored povreda opasnih po život, uspjeli da ga stabilizuju i sada se oporavlja.

Inače, Malbaši se gubi trag u medijima kada mu je 2008. istekao jednogodišnji ugovor sa ekipom kineskog osvajača duple krune Šandongom, koju je tada vodio bivši selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com