NOVAKA PONOVO RAZAPINJU, OVOGA PUTA SRBI Objavio je snimak sa pjevačicom, i krenula su pitanja: Šta ti je to trebalo?! - Volim Podgoricu

NOVAKA PONOVO RAZAPINJU, OVOGA PUTA SRBI Objavio je snimak sa pjevačicom, i krenula su pitanja: Šta ti je to trebalo?!

Vrijeme bez tenisa najbolji srpski i svjetski teniser Novak Đoković sigurno će pamtiti zbog viška slobodnog vremena koje je imao za razne aktivnosti i obilaske mjesta na koja, zbog profesionalnih obaveza, ranije nije stizao

Ali i po tome što se cio svijet okrenuo protiv njega. A sada i Srbi. Povod je nedavni boravak u Bosni i Hercegovini i naizgled opuštajući susret sa tamošnjom čuvenom pjevačicom Hankom Paldum, koja je Novaku na uvce otpjevala svevremeni hit “Crne kose”. I baš to je zasmetalo Srbima, a razlog je prošlost pjevačice, koja se za vrijeme rata devedesetih isticala izjavama protiv našeg naroda, pa čak i završila na sudu, navodno i tražila nagodbu sa Srbinom kog je mučila u logoru.

Ipak, u moru negativnih komentara, u kojima čak ima i onih koji vrijeđaju najboljeg sportistu, ima i onih koji su na snimku primijetili da se Novak očigledno ne osjeća baš najprijatnije u društvu pjevačice, te zbog toga staju u odbranu Đokovića.

Sam Novak se u međuvremenu vratio u Beograd i nastavio sa treninzima.

Ovo su neki od komentara Novakovih navijača:

* Au, Nole, sad si me razočarao. Pa zar nema ko da ti pjeva u Bosni nego ova?

* Nole, stvarno te poštujem i volim, međutim, ovo ti nije trebalo! Provesti dan sa ženom koja je javno priznala da je uživala dok je ubijala Srbe, to ne može svako da podnese. Odakle ti želudac za viđenje sa ovom nebitnom personom?

* Broj jedan ne zna šta je gđa Sevdalinka radila u ratu. Pomoć: nije pjevala sevdalinke.

* Kad se sjetimo da je dotična pjevaljka sevdalinki zabavljala narod na Alijinim mitinzima, gdje se vrlo “lijepo” govorilo o srpskom narodu.

* Nije mi jasno ko Novaka navodi na ovakve gluposti. Ova pjevačica je poznata po zlu koje je nanosila ljudima.

2 komentara

  1. Да има нпр. гдје слика Новака у униформи са српским борцима, дотична певаљка би сигурно искулирала тенисера. Пуно си се “разиграо” Новаче.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com