Brzina i neopreznost ODNOSE ŽIVOTE, molimo vas, ČUVAJTE SEBE I DRUGE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO) - Volim Podgoricu

Brzina i neopreznost ODNOSE ŽIVOTE, molimo vas, ČUVAJTE SEBE I DRUGE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Stravičan udes koji se dogodio juče odnio je mlade živote, tek punoljetne mladiće, a cio Nikšić je u suzama zbog ove tregedije. Porodice zavijene u crno, bez utjehe.

Iz Uprave policije danas su uputili apele svim učesnicima u saobraćaju, a naročito mladim vozačima, da prilagode svoje ponašanje uslovima i stanju na putu, te da bezbjednom vožnjom, doprinesu kako svojoj, tako i
bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

“I pored pojačanog prisustva saobraćajne policije na putnim pravcima, preventivnih aktivnosti, akcija, kao i pojačanih kontrola učesnika u saobraćaju, na putevima u Crnoj Gori je do sada tokom ovog mjeseca evidentiran povećani broja saobraćajnih nezgoda, u kojima su život izgubila četri lica”, saopšteno je iz policija.
Nažalost, kažu, čak tri stradala lica su bila 2002. godište (18 godina), dok je njih pet u nezgodama zadobilo teške tjelesne povrede opasne po život, godišta između 2000. i 2003.
“Uprava policije skreće pažnju, da u bilo kojoj drugoj državi na svijetu pa ni u Crnoj Gori, ne postoji objektivna ni realna mogućnost, da na svakoj kritičnoj ili manje opasnoj dionici puta bude prisutan policijski službenik, kako bi vozači, zbog straha od eventualne kazne, usporili vožnju i prilagodili svoje ponašanje u saobraćaju.
“Zbog toga apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, da prilagode svoje ponašanje uslovima i stanju na putu, te da bezbjednom vožnjom, doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju”, navode iz policije.
Takođe, apeluju na roditelje da kategoriji mladih vozača (vozači do 24 godine), skrenu pažnju na poštovanje saobraćajnih propisa i bezbjedno i sigurno upravljanje vozilima”, apeluju iz Uprave policije.

U ime svakog građanina Crne Gore, u ime svakog roditelja, i naša redakcija moli sve učesnike u saobraćaju da voze polako i oprezno! Nijedan minut kašnjenja, nikakva avantura prebrze vožnje, trkanja po putevima, nisu vrijedni života!

Ova molba, i ovaj apel je razlog što objavljujemo video snimak jučerašnjeg udesa sa nadzorne kamere.

NE BRŽE OD ŽIVOTA! 

 

View this post on Instagram

 

NE BRŽE OD ŽIVOTA!!!

A post shared by Volim Podgoricu (@volimpodgoricu) on

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com