MUŽ POLIO ŽENU BENZINOM I ZAPALIO: Sa teškim opekotinama primljena u bolnicu

M. M. (33) primljena je danas u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske sa opekotinama koje su zahvatile oko 50 odsto tjelesne površine, priključena je na aparat za mehaničku ventilaciju i životno je ugrožena, pišu Nezavisne.bh.

Nju je, kako prenose mediji u Bosni i Hercegovni, ljubomorni suprug Branislav Stanivuković (43) u selu Mrčevci, kod Laktaša, polio benzinom, a potom je zapalio.

U saopštenju UKC-a se navodi da je pacijentkinja hospitalizovana na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje i da su sve prognoze u vezi sa njenim zdravstvenim stanjem krajnje neizvjesne.

Brutalno porodično nasilje dogodilo se juče ujutro, a zbog ovog krivičnog djela uhapšen je Stanivuković. On se tereti za najteži oblik nasilja u porodici, a za ovo djelo može se izreći zatvorska kazna do 10 godina robije, navode mediji u toj zemlji.

Kako javlja Radio Sarajevo, Stanivuković je prije dvije sedmice osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na tri godine robije zbog šverca narkotika.

Podsjetimo, sličan zločin nedavno se dogodio i u Beogradu. Naime, prije dva dana uhapšen je R.B. (52) zbog sumnje da je 13. jula, djevojku Z.K sa kojom je bio u emotivnoj vezi, zbog ljubormore živu zapalio, nakon čega je ona i preminula.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close