Crnoj Gori iz Njemačke izručena tri lica - Volim Podgoricu

Crnoj Gori iz Njemačke izručena tri lica

Danas je realizovana ekstradicija tri crnogorska državljanina iz Savezne Republike Njemačke u Crnu Goru, koji su se potraživali po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica.

Crnoj Gori je iz Savezne Republike Njemačke izručena D.P. (23) iz Podgorice, radi obezbjeđenja njenog prisustva krivičnom postupku koji se protiv nje vodi za krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

“Sumnja se da je D.P. kao član kriminalne organizacije koja je djelovala na teritoriji više država, učestvovala u realizaciji kriminalnog plana ove organizacije sa ciljem krijumčarenja opojne droge kokain iz Južne Amerike u Evropu. Osim toga, realizovana je i ekstradicija iz Savezne Republike Njemačke u Crnu Goru lica Đ.Š. (29) iz Podgorice radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od jedne godine koja je ovom licu izrečena presudom Višeg suda u Podgorici zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, Crnoj Gori je iz ove države izručen i Z.O. (37) iz Nikšića radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 10 mjeseci koja je ovom licu izrečena presudom Osnovnog suda u Nikšiću zbog dva krivična djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju.

1 komentar

  1. Does your blog have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it grow over time.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com