DJEVOJKA IZ BOSNE ODBILA RONALDA: Imam dečka, zakasnio je - Volim Podgoricu

DJEVOJKA IZ BOSNE ODBILA RONALDA: Imam dečka, zakasnio je

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao…

Cristiano Ronaldo najpraćenija je osoba na Instagramu s čak 230 miliona pratioca, više od njega ima samo – sam Instagram!

Slavni Portugalac prati samo 450 ljudi, a većinom se radi o slavnima i poznatima, popularnim profilima označenima plavom kvačicom. Tako se tu nalaze imena brojnih glumica poput Eve Longorije, Sofije Vergare, pjevačica Beyonce i Rite Ore, brojnih košarkaša kao što su Dwight Howard, Dwyane Wade.

Naravno, na listi je i njegova vjerenica Georgina, ali i brojni fudbaleri, pretežno oni s kojima je Ronaldo dijelio svlačionicu pa ne treba čuditi da se na popisu nalaze Luka Modrić, Mateo Kovačić i Mario Mandžukić. Tu su i njegovi Portugalci Bruno Alves, Raul Meireles, Pepe, Coentrao i ostali… Među odabranim društvom našla se i, široj javnosti nepoznata, Ivana Macanović, atletičarka koja je nastupala za AK Banja Luka.

Foto: ivana_macanovic/Instagram

Ronaldo joj je lajkao i brojne fotografije, a lijepa plavuša otkrila je kako ne zna gdje ju je slavni Portugalac pronašao.

– Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio – izjavila je Ivana.

2 komentara

  1. One of the more impressive blogs Ive seen. Thanks so much for keeping the internet classy for a change. Youve got style, class, bravado. I mean it. Please keep it up because without the internet is definitely lacking in intelligence.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com