EU POZIVA NA NASTAVAK PREGOVORA: Vlada Crne Gore i SPC da pronađu kompromis - Volim Podgoricu

EU POZIVA NA NASTAVAK PREGOVORA: Vlada Crne Gore i SPC da pronađu kompromis

Evropska unija pozvala je Vladu Crne Gore i Mitropoliju crnogorsko-primorsku da nastave pregovore o spornom Zakonu o slobodi vjeroispovijesti.

– Pozdravljamo napore Vlade da pronađe kompromis. Nažalost, u tim razgovorima nije pronađeno rješenje. Ohrabrujemo obje strane da nastave dijalog – kazala je Ana Pisonero Hernandez agenciji MINA.

3 komentara

  1. evropa je tradicionalno protiv PRAVOSLAVLJA,ide na ruku milu djukanovicu jer je krenuo putem unijacenja tj.kovertovanja u katolicanstvo kao grko katolici ,potcinjeni papskoj kruni.u 19 vijeku su se guvernaduri radonjici bili priklonili vatikanu,ali je njegos blagovremenu isto u korijenu sasjekao.Ne treba MPCP nasijedati takvim ,,uslugama,, zapada. sve je u rezijida se rejting DPS-kao sntihriscanske tj.antipravoslavne skupine pred izbore poveca , jer su se narodu .crnogorskom po svem smucili.

  2. djeluje te mi daje ovaj portal projekcija ivana vukovica zvanog KOKOT, jer se ponasa kao pedercic u adoloscentnim godinama.nema covjeka kod kojeg njgovo pedersanje ne izaziva prezir gadjenje.objavite ovo!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com