PODGORIČANIN UHVAĆEN SA 1,8 kg KOKAINA: Priznao da je prodavao i dobio pola godine kućnog pritvora - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN UHVAĆEN SA 1,8 kg KOKAINA: Priznao da je prodavao i dobio pola godine kućnog pritvora

Državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici Danka Ivanović Đerić i okrivljeni P.O. zaključili su 26. juna sporazum o priznanju krivice za krivično djelo prodaja droge, piše Dan.

P.O. je osuđen na pola godine kućnog zatvora.

“Okrivljeni P.O. priznaje da je 9.11.2019. godine oko 23 časa, u K., neovlašćeno radi prodaje držao kokain, na način što je označenog dana u donjem vešu držao šest PVC pakovanja sa kokainom, neto mase od 0,382 grama, 0,409 grama, 0,388 grama, 0,388 grama, 0,416 grama i 0,268 grama, koju je u policijskoj stanici predao, a ista je bila namijenjena daljoj prodaji, čime je izvršio krivično djelo”, navodi se u saporazumu.

Državna tužiteljka i okrivljeni P.O. su saglasni da mu Viši sud u Podgorici za krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga izrekne kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci, koja će se izvršiti tako što će je okrivljeni izdržavati u prostorijama u kojima stanuje.

“Takođe, od okrivljenog će se oduzeti opojna droga ukupne mase 1.863 g kao predmeta izvršenja krivičnog djela”, navodi se usporazumu.

7 komentara

  1. Kako ??
    Minimalna predvidjena je 2-10 god.
    On dobije kucni pritvor .

    UIIIIIIIPPPP drzavoooo , ne nije koruptivni sistem….ni dvojaka pravila…uoooopste

    1. Pa zašto da ne. Pop dobije kaznu od 4500 € zato što je išao u Crkvu.

      Normalno je da neko ko prodaje drogu i samo kod sebe u gaćama drži preko 1kg otrova kojim se truju naša djeca (što znači da kući sigurno nema ništa, to mu je prvi put), dobije da sjedi kući malo u samoizolaciji.

      Ovo je Crna Gora, ovdje su svi pred zakonom jednaki.

  2. Svaka cast tuzilastvu! Zasto da se gomila narod po zatvorima ako moze i kuci odsluziti kaznu, pritom drzava ne finansira hranu.. Svaka cast!!

  3. Pohvael za tuzioce i sudiju!! Pogresi covek, dobije kucni prpitvor i to je sasvim ok, mlad momak !! Zivjela Crna Goro

  4. Potpuno podrzavam ovakvu odluku sudije i tuzioca.. Mladi momci, pogrijesi covek, treba da ti sansu da to opet platii, ali na laksi nacin.. Nanogica je pravi izbor.. Pohvale

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com