“DOŠLI SU PRED NAŠU KUĆU I NAPALI NAS”: Beranka osumnjičena za pokušaj ubistva izašla iz zatvora - Volim Podgoricu

“DOŠLI SU PRED NAŠU KUĆU I NAPALI NAS”: Beranka osumnjičena za pokušaj ubistva izašla iz zatvora

Beranka Radosava Simonović (44) koja se tereti za pokušaj ubistva sugrađanina Dragoljuba Trišića iz naselja Dolac izašla je iz pritvora, saznaje Pobjeda.

Tužilac je nakon saslušanja donio rješenje kojim se u predmetu formiranom povodom pokušaja ubistva Trišića sa slobode-brane akteri tuče, brat okrivljene Vladan Mijović te tetak i ujak Trišića, Radosav Raičević i Jovica Radević.

Iz policije su ranije saopštili daje nakon svađe i tuče u dvorištu Simonovića, Radosava kuhinjskim nožem tri puta izbola Trišića. Ona je na saslušanju priznala da je nožem izbola Trišića, ali je objasnila da nije namjeravala da ga ubije, dok su trojica učesnika u tuči negirala da su se tukli.

Ona je u bjelopoljskom Višem sudu ranije kazala da nije kriva i da ne priznaje krivično djelo koje joj je stavljeno na teret. Njoj se pred vijećem sudije Ivana Adamovića sudi po optužbi da je 4. novembra prošle godine nožem teško povrijedila sugrađanina Dragomira Trišića.

“Vidjela sam brata kako leži i iznad njega trojicu muškaraca koji su ga udarali. Prepala sam se za njegov život i prišla im, ali se ne sjećam šta se potom dogodilo. Došli su pred našu kuću i napali nas. Ne mogu da tvrdim da li sam nekoga tom prilikom udarila, jer mi se potpuno smračilo pred očima i ničega se ne mogu sjetiti”, kazala je Simonović.

Njoj je stavljeno na teret da je 4. novembra prošle godine, u pokušaju da zaštiti brata i troje maloljetne djece, kuhinjskim nožem tri puta ubola Trišića.

Ona je nožem ranila Trišića, koji je sa Radosavom Raičevićem i Jovicom Radevićem, koji su optuženi za učestvovanje u tuči, došao pred njenu kuću, gde su vrijeđali njenu maloljetnu kćerku, koju je Trišić uznemiravao na društvenim mrežama.

“U pokušaju da ga odvrati od toga, ispred kuće je izašao Radosavin brat Vladimir Mijović, koga su Trišić, Radević i Raičević oborili na zemlju i nanijeli mu povrede. Kada je vidjela da joj tuku brata, iz kuće je izašla Simonovićeva, inače samohrana majka četvoro dece, i tri puta ubola Trišićau leđa”, piše u optužnici.

Vladimir Mijović je kazao da su ga udarala dva ili tri čovjeka, dok su Radević i Raičević saopštili da nijesu nikoga udarali.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com