Jedna igračica ŽRK Budućnost pozitivna na koronavirus, ekipa u samoizolaciji - Volim Podgoricu

Jedna igračica ŽRK Budućnost pozitivna na koronavirus, ekipa u samoizolaciji

Poslije šest dana, pripreme ŽRK Budućnost u Kolašinu su prekinute, jer je jedna rukometašica u timu Dragana Adžića pozitivna na koronavirus!

“Ženski rukometni klub Budućnost obavještava javnost da su pripreme u Kolašinu, gdje je ekipa boravila od ponedjeljka, prekinute nakon što je rezultat testa na corona virus jedne od igračica bio pozitivan. U pitanju je igračica koja je odradila i uvodnu fazu priprema u Podgorici krajem juna i početkom jula, a koja je u Kolašinu osjetila simptome, zbog čega je i podvrgnuta testiranju. Nakon što su stigli rezultati testa, ekipa je morala da obustavi pripreme i vrati se u Podgoricu. Sve igračice i članovi stručnog štaba po povratku u Podgoricu, moraju biti u samoizolaciji, kako bi se ispoštovale mjere Instituta za javno zdravlje u cilju sprječavanja daljeg širenja corona virusa. Klub će blagovremeno informisati javnost o narednim aktivnostima u sklopu priprema za novu sezonu, a kada se za to steknu uslovi i ispoštuju mjere nadležnih državnih institucija”, saopšteno je iz ŽRK Budućnost.

2 komentara

  1. Hello i am so delighted I discovered your blog, I actually discovered you by error, while I was searching Yahoo for something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks for a great blog posting and a all round absorbing blog (I also love the theme/design), I do not have time to read it all at the right now but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com