RASKOL U CG ODBOJCI Bojić podržao Markovića, traži ostavku Pajkovića zbog “sistematskog uništavanja odbojke” - Volim Podgoricu

RASKOL U CG ODBOJCI Bojić podržao Markovića, traži ostavku Pajkovića zbog “sistematskog uništavanja odbojke”

Odbojkaš Marko Bojić, najbolji crnogorski igrač, učesnik Evropskog prvenstva sa Crnom Gorom, zatražio je ostavku predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića i predsjednika skupštine OSCG, Zorana Vukčevića, i podržao Milana Markovića koji je na sjednici u četvrtak oštro kritikovao rukovodstvo saveza.

“Ovim putem želim da iznesem svoj lični stav po pitanju aktuelnih dešavanja u crnogorskoj odbojci, čiji ugled je narušen još odavno, a posljednjih dana smo dobili i potvrdu svega toga”, napisao je Bojić na svom FB profilu.

“Ja, Marko Bojić, odbojkaški reprezentativac Crne Gore, ovim putem tražim od aktuelnog predsjednika Cvetka Pajkovića da podnese neopozivu ostavku sa čela OSCG zbog sistematskog uništavanja odbojke u posljednjih osam godina, kao i neopozivu ostavku aktuelnog presjednika skupštine Zorana Vukčevica zbog narušavanja ugleda odbojke na posljednjoj sjednici skupštine OSCG, kao i nesposobnosti za vršenje iste funkcije.

Ukoliko se u kratkom periodu ne utvrdi odgovornost za gore navedene tvrdnje, pozivam Ministarstvo sporta i mladih na čelu sa gospodinom Janovićem da javno reaguje na gore navedeni sadržaj”, napisao je Bojić.

Bivši reprezentativac i kapiten Milanu Markoviću je u četvrtak, na sjednici skupštine OSCG, oduzeta riječ jer je, komentarišući reizbor predsjednika OSCG,  Cvetka Pajkovića, rekao da je “marioneta i poslušnik”.

On je, kako je rekoa, želio da iznese svoje mišljenje, ali ga je u tome spriječio predsjednik kupštin Zoran Vukčević.

 

 

V.M.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com