PODGORICA: Gorjelo na više lokacija, vatrogasci intervenisali 34 puta - Volim Podgoricu

PODGORICA: Gorjelo na više lokacija, vatrogasci intervenisali 34 puta

U posljednja 24 sata, pripadnici Službe zaštite i spašavanja realizovali su ukupno 34 intervencije u Podgorici. Trenutno je i dalje aktivan požar na Veljem brdu, koji zajedno sa vatrogascima gase i avioni Direktorata za vanredne situacije.

“Od tog broja 22 intervencije se odnose na požare nastale na sljedećim lokacijama: Goričani, Mahala, Stari aerodrom, Beri, Konik, u blizini gradske deponije, Rogami, Velje brdo, Vranjske njive, Tološi, Berislavci, Kotrabutan, Mareza. Svi požari blagovremeno su ugašeni”, objavljeno je na Facebook stranici Službe zaštite i spašavanja.

Foto: Služba zaštite i spašavanja

U većini slučajeva navedene intervencije se odnose na požare trave i rastinja, dok je u naselju Stari aerodrom došlo do požara na putničkom vozilu.

“U toku navedenog perioda vršen je jedan prevoz vode, a takođe izvršena je i jedna intervencija na saniranju kolovoza nakon saobraćajne nezgode u mjestu Lužnica. Ostale intervencije odnose se na druge redovne aktivnosti iz nadležnosti službe”, zaključeno je iz Službe zaštite i spašavanja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com