DF BUDVA: “DPS uručio OTKAZE za 12 inspektora, pa odmah PRIMIO svoje i povećao im platu” - Volim Podgoricu

DF BUDVA: “DPS uručio OTKAZE za 12 inspektora, pa odmah PRIMIO svoje i povećao im platu”

Budvanski odbor Demokratskog fronta saopštio je da budvanski DPS nastavlja sa praksom zloupotreba i krivičnih djela.

“U panici da što prije ”udome” svakog svog čovjeka, ne vodeći računa ni o zakonima ali ne prezajući ni od krajnje prljavih poteza izvršio je političku čistku u Komunalnoj službi i inspekciji.
Pod izgovorom da je opština u krizi i da nema dovoljno finansijskih sredstava, uručena su rješenja o otkazima dvanaestorici službenika tog sektora uz obrazloženje da su im ugovori o radu pravno ništavni.
No, da vic bude bolji, rješenja o otkazima su potpisana 20.07. ove godine, a rješenja o prijemu novih službenika sa istim ugovorom o privremenim i povremenim poslovima na 120 dana potpisana su 27.07.2020 samo nedjelju dana kasnije od strane privremenog, pravno neprepoznatog koordinatora ove službe Željka Mrvaljevića a po instrukcijama uzurpatora Nikole Divanovića”, navode iz budvanskog DFa.
Očigledno je da, kako kažu,  afera ”Snimak” i mantra ”1 zaposleni = 4 glasa” ne prestaje u Crnoj Gori.

“Više je nego žalosno što upravo ta afera, koja godinama predstavlja upozorenje u izvještajima EK o napretku naše države ka EU nikako da dobije sudski epilog i postaje aktuelna prije izbora. I tako u krug već godinama.
Ono što izaziva bijes i revolt građana Budve nije samo činjenica da se pošteni ljudi otpuštaju, već i to što je novozaposlenim komunalcima plata povećana za 50 eura, i to u vrijeme kada zaposleni u Opštini i javnim preduzećima ne mogu da prime platu zbog već svima poznate DPS blokade računa”, navode iz DFa, a u prilogu saopštenja su dostavili ugovore za novozaposlene. in

1 komentar

  1. Dps-ovci se ponasaju kao vukovi u zivotinjskom svijetu,koji sa ubijanjem svoji zrtava prestaju kada ih vilice zabole.Halapljivije i bezocnije vlasti nije bilo do sada na Bakanu od kraja 90 god.Izgubili su svaki ljudski senzibilitet.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com