EXIT POVODOM DVADESETOG ROĐENDANA: Na tvrđavu stižu Dejvid Geta, DJ Snake… - Volim Podgoricu

EXIT POVODOM DVADESETOG ROĐENDANA: Na tvrđavu stižu Dejvid Geta, DJ Snake…

Obilježavanje dvije decenije EXIT festivala pomjereno je na sledeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, naredno festivalsko izdanje može da bude i najjače do sada.

Od 8. do 11. jula 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svjetskih zvijezda čiji planetarni hitovi su samo na You Tube-u sakupili čak 33 milijarde pregleda, piše N1.

Listu prvih objavljenih imena predvode najuticajniji svjetski muzički producent i DJ Dejvid Geta njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmejkera DJ Snejk, dvostruki lider “Bilbordove” liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga, superzvijezda nove generacije i miljenik domaće publike Boris Brejcha.

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kada će specijalno za ovu priliku da nastupi godinama najtraženiji DJ Eric Prydz, u specijalnom b2b izdanju sa kultnim Four Tetom, kome će ovo da bude prvi nastup u Srbiji.

Na jubilarni EXIT stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Gremi nagrade za životno dijelo i živa ikona panka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis Sulta, Dax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su Laibach, Goblini, Marko Nastić, Massimo, After Affair, Ilija Djoković, Kristijan Molnar, Insolate, Lag i mnogi drugi.

Novi, ograničeni kontigent promo ulaznica sa popustom od 50 odsto po cijeni od 6.490 dinara u prodaji će da se nađe u petak, 31. jula tačno u podne.

Promo cijena će da važi do 8. avgusta, odnosno do isteka zaliha.

Sve do sada kupljene ulaznice za 2020. važiće za festivalsko izdanje 2021. pri čemu će svi kupci koji ih sačuvaju da otključaju posebna iznenađenja, među kojima je i mogućnost osvajanja doživotne ulaznice za EXIT.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com