MARKOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE: Vjerujem da će mnogi PlavljanI iskoristiti šansu za svoju budućnost i bolji život - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE: Vjerujem da će mnogi PlavljanI iskoristiti šansu za svoju budućnost i bolji život

Predsjednik Vlade Duško Marković čestitao je u ime Vlade i u svoje ima Dan opštine Plav predsjedniku Opštine Mirsadu Bajraktareviću i predsjedniku Skupštine opštine Šefketu Jevriću, odbornicima u Skupštini i svim građanima Plava.

„Primjer onoga što je vjekovna vrijednost Crne Gore – multietnički i multikonfesionalni sklad, konstantno se potrvđuje u Plavu. Ujedinjeni u potrebi sveukupnog razvoja, zajedno gradimo evropsku Crnu Goru. Višemilionska ulaganja u Plav, u mandatu ove Vlade, imaju za cilj još snažniju valorizaciju mnogobrojnih potencijala ovog kraja – turističkih, poljoprivrednih, prerađivačkih i energetskih“, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Sa druge strane, unapređenje putne, komunalne i druge infrastrukture doprinijeće kvalitetnijem razvoju grada i boljem životu građana.

„Vjerujem da će mnogi Plavljani, ali i naša dijaspora, prepoznati prilike za pokretanje i unapređenje biznisa, koje se nude u kontinuitetu, pa i kroz Treći paket socio-ekonomskih mjera, vrijedan 1,2 milijarde, i iskoristiti šansu za svoju budućnost i bolji život. U to ime, još jednom vam čestitam Dan opštine“, piše u čestitki predsjednika Markovića.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com