POSREDOVALA U VRŠENJU PROSTITUCIJE: Uhapšena državljanka Srbije u Crnoj Gori - Volim Podgoricu

POSREDOVALA U VRŠENJU PROSTITUCIJE: Uhapšena državljanka Srbije u Crnoj Gori

Državljanka Srbije J.B. (37) uhapšena je u Budvi zbog sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

Od žene koja se bavila prostitucijom J.B. je uzimala polovinu zarađenog novca

Policija je došla do osnova sumnje da je J.B.  počinila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.

Prema navodima Uprave policije, M.S. je zatečena na teritoriji Kolašina i provjerom je utvrđeno da je za njom raspisana lokalna potraga u Odjeljenju bezbjednosti Kotor zbog sumnje da je umiješana u posredovanje u prostituciji.
Nakon spovedene kriminalističke istrage kolašinska policija je došla do osnova sumnje da je J.B.  posredovanje u vršenju prostitucije na štetu M.S.
-Naime, J.B. je, kako se sumnje, ovo delo izvršila na način što je u prethodnom periodu više puta podsticala na prostituciju oštećenu M.S.  Prema izjavi M.S. ona je zbog teške materijalne situacije pristala da se posredstvom J.B. bavi prostitucijom, za šta joj je osumnjičena J.B. davala polovinu dogovorenog novca, te da se prostitucijom uglavnom bavila na teritorijama Podgorice i Kolašina. Pošto je locirana u Budvi, J.B. je  budvanska policija sprovela u Centar bezbjednosti Podgorica. Od nje su prikupljena obavještenja u ovom centru i oduzet joj je telefon, navodi se u saopštenju Uprave policije.
O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac koji je naložio da se J.B. liši slobde zbog osnova sumnje da je izvršila krivično djelo posredovanje u vršenju prostitucije.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com