POSLANIČKA LISTA PZP PODMLAĐENA: U vrhu liste Vujisić, Bajčetić, Raičević… - Volim Podgoricu

POSLANIČKA LISTA PZP PODMLAĐENA: U vrhu liste Vujisić, Bajčetić, Raičević…

Predsjedništvo PzP je na jučerašnjoj sjednici jednoglasno usvojilo Predlog liste kandidata za poslanike na zajedničkoj listi opozicije.
Kkao kažu iz ove partije, usvojena lista kandidata je početak radikalne transformacije PzP koja je odgovor na izazove koje sa sobom donose tektonske globalne promjene.
“Funkcionisanje PzP u uslovima političkih, ekonomskih, socijalnih posledica vještacki izazvane pandemije od strane globalne duboke drzave, mora biti uskladjeno sa novim izazovima. Povezivanje PzP sa srodnim političkim partijama i pokretima suverenista, demokrata i patriota u borbi protiv duboke države, postaje prioritet u ostvarivanju osnovne misije ove partije – očuvanja biološke i ekonomske supstance naroda i države Crne Gore”, saopšteno je iz PzP-a.
Iz PzP-a dalje navode da je Crnoj Gori ugrožena suverenost.
“Nemamo monetarnu politiku, sopstvenu valutu, robne rezerve, devizne rezerve, zlatne rezerve, proizvodnju, izvoz. Ne kontrolišemo Telekomunikacije, Luku Bar, auto-put, najznačajnije djelove morske obale, rijeke i vodotokove, šume, zalihe boksita, prodaju aerodrome. Pod vlašću DPS-a Crna Gora je izgubila suverenost i postala kolonija, okupirana od jedne porodice i njihovih inostranih partnera. Sudbinu Crne Gore treba vratiti u naše ruke”, saopšteno je iz PzP-a.
Na poslaničkoj listi u prvih deset kandidata su politički direktor stranke Dejan Vujisić, bivši predsjednik Mreže mladih Nikola Bajčetić, bivši odbornik u SO Nikšić Vladan Raičević, aktuelni predsjednik Mreže Mladih Boban Stanišić, bivši odbornik u SO Bar Aleksandar Lekić i aktuelna odbornica u SO Podgorica i jedna od liderki Mreže mladih Marija Marović.
“Na Poslaničkoj listi PzP-a u prvih deset kandidata su mladi ljudi, ali dokazani borci u borbi za demokratiju, koji su već osjetili šta znaci progon i državni teror. Ovi mladi, ali iskusni i dokazani borci za slobodnu i demokratsku promjenu i njegoševsku Crnu Goru su garant, da uz mentorstvo i podršku iskusnih lidera, PzP ide pravim putem ka pobjedi”, zaključeno je iz ove partije.

2 komentara

  1. I’m truly enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a developer to create your theme? Fantastic work!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com