ROMANTIČNA PRIČA O PJESNIKU TUGE: Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću (FOTO) - Volim Podgoricu

ROMANTIČNA PRIČA O PJESNIKU TUGE: Počelo snimanje filma o Tomi Zdravkoviću (FOTO)

Kako je ranije najavio Dragan Bjelogrlić, počelo je snimanje filma o legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću.

Scenario za film potpisuju Dragan Bjelogrlić i Nikola Pejaković, a režiju Zoran Lisinac, dok su producenti Bjelogrlić i Željko Јoksimović.

“Tomu Zdravkovića su zvali pjesnik tuge. Pjevao je iz duše, i za dušu. Voljeli su ga svi. I oni koji ne slušaju narodnu muziku, voljeli su i slušali Tomu. I danas, 30 godina poslije njegove smrti, njegove pjesme se slušaju i poručuju po kafanama. Pjevaju ih i poručuju i oni koji ne znaju ko je bio Toma”, rekao je Bjelogrlić.

Sudeći prema fotografiji koju je Dragićevićeva objavila na Instagramu, pala je prva klapa.

“Nakon više od godinu dana priprema na scenariju i velikoj pažnji koja je posvećena prilikom izbora glumaca, ovog vikenda počinje snimanje filma o najvećem boemu među pjevačima narodne muzike – Tomi Zdravkovicu. Čini mi se da nikada do sada nisam imala ovakvu vrstu odgovornosti i uzbuđena.Obzirom da mi je povjereno da igram ženu čiji su glas i pjesme i dan danas prisutne u najvažnijim uspomenama i događajima gotovo svake porodice u regionu. Približiti se njoj i svemu onome što je ona živela i bila je neverovatan izazov”, napisala je Tamara Dragićević.

(RTRS)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com