970x250

SPAHIĆ: Stara garda SDP-a podrška novoj generaciji koja će izgraditi jaku Crnu Goru

Sa obnovljenom i popunjenom posadom uz podršku starih morskih vukova ovaj brod SDP-a rušiće dogme i predrasude – jedina vodilja biće nam interes Crne Gore i njenih građana, izjavio je jedan od osnivača i poslanik SDP u četiri skupštinska saziva Ervin Spahić

300x250

“Jedan sam od onih koji su učestvovali u izgradnji i porinuću broda SDP u političke vode. Plovili smo nemirnim morima, šibali su nas vjetrovi i oluje ali smo hrabro pronosili slavu i čast Crne Gore širom svijeta. Ponosno se na ovom brodu vijorila zastava građanske Crne Gore kada su mnogi drugi mahali nekim drugim zastavama, kada su  drugima bile male njene granice i atakovali na tuđe. Odoljeli smo svim ispitima i vremenskim nepogodama. Mijenjali su se mornari i kormilari ali mi smo znali naš put i ništa nas nije moglo na tom putu zaustaviti”, poručio je Spahić.

“Crna Gora je nezavisna država, članica NATO- a na putu ka luci EU. Sa broda su bježali miševi, malodušni mornari i za šaku para mijenjali brodove. Sa obnovljenom i popunjenom  posadom uz podršku starih morskih vukova ovaj brod SDP-a rušiće dogme i predrasude – jedina vodilja biće nam interes Crne Gore i njenih građana. Sa ovom posadom (poslaničkom listom SDP – JAKA CRNA GORA ) uz povoljan vjetar uspjeh je zagarantovan. Na ovom brodu bilo je i biće mjesta za sve”, naveo je Spahić.

Kako je istakao, nikad nijesu pitali za vjersku niti nacionalnu pripadnost, pol, materijalni i socijalni status, stepen obrazovanja, godine starosti.

“Sve nas je okupljala ljubav prema Crnoj Gori koju nosimo u srcu za razliku od drugih koji je hoće u džepu. Ovaj brod je bio svetionik i baklja u onim mračnim vremenima, kada su vakat kaljali insani i kada smo, iako u malom broju, sačuvali obraz one čojske Crne Gore. Razgonili smo mrak po Crnoj Gori, bili i ustaše, četnici, balije i šiptari, ali se nismo obazirali jer smo znali da smo na pravom putu. Hvala baklji (SDP) na svjetlosti i hvala svima onima koji ovu baklju drže uporno i strpljivo. Nema Crne Gore bez SDP! JAK SDP = JAKA CRNA GORA”, naglasio je on.

Spahić je istakao da su oni u SDP-u tu, te da su podrška i vjetar u jedra onima koji su ih pratili i podržavali na njihovom putu svih ovih godina.

“Pokušavaju da nas prebrojavaju i po nacionalnoj osnovi, te koliko je kojih na listi, te na kojem je mjestu ko na poslaničkoj  listi. Njima poručujemo – kad treba svi smo mi Bošnjaci, Crnogorci,Srbi, Albanci, Hrvati, nama  to nije profesija jer smo prije svega ljudi. Stasala je nova generacija uz čiju pomoć ćemo osloboditi Crnu Goru od onih koji bi da je vrate u prošlost i od onih koji bi poharama da je unište. Kakvi bi mi bili roditelji kada bi se odrekli svoga čeda. Zato samo JAKO DRUGARICE I DRUGOVI !!!   ZA JAKU CRNU GORU ! Zajedno do pobjede dobra nad zlom”, istakao je Spahić.

loading...
Tagovi
prikaži više

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close