SNP ANDRIJEVICA: “Hvale se rezultatima, a mladi odlaze” - Volim Podgoricu

SNP ANDRIJEVICA: “Hvale se rezultatima, a mladi odlaze”

Predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović, jučerašnjom izjavom prilikom predaje izborne liste DPS-a, pokazao je svu osionost neodgovornog sistema vlasti kojem pripada, pripisujući joj i one investicije koje su odrađene posredstvom Direkcije javnih radova, ističu u koaliciji SNP NSD.

Hvaleći se rezultatima, kako ističu u saopštenju SNP-a, Mašović je zaboravio da kaže koliko se mladih ljudi iselilo iz Andrijevice za vrijeme njegovog mandata i koliko je fabrika otvoreno otkad je DPS na vlasti.

“Uzgred je građanima, a posebno mladima obećao i 200 virtuelnih radnih mjesta u vojsci, iako kasarna u Andrijevici nije ni počela da se gradi. Da pomenemo i to da dobar dio radnih mjesta u administraciji i lokalnim preduzećima nije ekonomski održiv u vremenu krize koja nam je žestoko zakucala na vrata. Nadamo se da će građani prepoznati lažna obećanja lokalnih moćnika i shvatiti da se iza njihovih lijepih riječi krije želja za vlašću i ličnim bogaćenjem”, navodi se u saopštenju.

Vjeruju da su, kako kažu, ponosni građani Vasojevića shvatili da glasanjem za DPS i SD glasaju za otimanje imovine SPC, te za bogaćenje tajkuna bliskih vlastima u projektima izgradnje malih hidroelektrana.

“I na kraju da kažemo da predsjednika svih građana Andrijevice nema na poslaničkoj izbornoj listi DPS-a”, navodi se u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com