POMAHNITALI CRNOGORAC SATIMA TUKAO ŽENU: Udarao je čime je stigao…dok joj nije PROMIJENIO LIČNI OPIS, a sada je NA SLOBODI (FOTO) - Volim Podgoricu

POMAHNITALI CRNOGORAC SATIMA TUKAO ŽENU: Udarao je čime je stigao…dok joj nije PROMIJENIO LIČNI OPIS, a sada je NA SLOBODI (FOTO)

I.M. je preživjela pravi pakao kada ju je suprug tri i po sata držao zaključanu u stanu i brutalno tukao bez prestanka. Udarao ju je rukama, nogama, ali i metalnom vazom…

Ovako za Srpskainfo počinje priču Z.M. (imena poznata redakciji) o torturi koju je njegova sestra prošla sa svojim nevjenčanim suprugom Predragom M, inale crnogorskim državljaninom, te ističe da se boji kako će se on izvući bez ozbiljne kazne.

Ovaj teški zločin se desio na području opštine Prnjavor.

KRISTINA KASTELAC ZA VOP TV: Prvi put sam silovana kada sam imala 13 godina, godinama sam ćutala (VIDEO)

Na slikama se vidi da su nesrećnoj ženi oba oka „zatvorena“ od podliva, teške povrede i modrice ima po rukama, glavi i drugim djelovima tijela.

Udarao je po celom telu
FOTUSTUPLJENE FOTOGRAFIJE Udarao je po cijelom tijelu

Njen brat u razgovoru za Srpskainfo kaže da je cijela porodica ostala užasnuta i da su svi doživjeli strašan emotivan bol kada su vidjeli kako je njegova sestra brutalno pretučena.

– Posebno se bojimo da bi on mogao djelimično zataškati slučaj, jer je blizak s određenim bivšim policijskim i političkim funkcionerima. Osim toga, potreslo me i to kada sam čuo da on po gradu priča da se radilo o „samo dva šamara“ – priča brat pretučene žene.

“Pije kafu s inspektorkom koja radi na slučaju”

Dodaje da je ostao šokiran kada je došao kod njega u kafić na piće i zatekao ga dok pije kafu s inspektorom koji radi na tom slučaju.

Zadobila teške povedeFOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE Zadobila teške povede
Udarao je rukama, nogama, metalnom vazom…

On je ispričao da je, te horor večeri, maltretiranje i premlaćivanje negove sestre trajalo tri i po sata.

– Sve je počelo oko 23 časa, kada ju je zaključao u kući i počeo tući. Udarao ju je bez milosti rukama, nogama, nekom metalnom vazom. Tukao ju je bez prestanke sve do 2.30. U tom periodu oteo joj je telefon i ona nije mogla nikome da se javi, niti da ikoga pozove u pomoć. Moja sestra je zadobila veoma teške povrede i nadamo se da neće imati neke ozbiljnije posljedice – kaže sagovornik.

On je dodao da je tortura nad nesrećnom ženom završena tek drugi dan, kada je on ujutru otišao do njihovog stana i tu je zatekao s teškim povredama.

Podlivi oko očijuFOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE Podlivi oko očiju

Ističe da policija Predragu M. sve vrijeme dok je bio u pritvoru nije oduzela telefon i da je on iz pritvora slao poruke i koordinirao. Tvrdi da za to ima i dokaze. Dodaje da su svi očekivali da će nasilniku biti određen pritvor, jer je riječ o stranom državljaninu, pošto je rodom iz Crne Gore, a ranije je i osuđivan. Međutim, sudija Osnovnog suda u Prnjavoru je donio odluku da ga puste na slobodu!

– RIJeč je o osobi koja je kao tempirana bomba i koja bi opet mogla napasti moju sestru ili pobJeći u drugu zemlju, ali to njima nije bilo bitno – pojašnjava Z.M.

Podlivi i masnice nalaze joj se po celom teluFOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE Podlivi i masnice nalaze joj se po celom telu

– Sestra mi je sada priznala i da ju je, dok je bila trudna sa starijom ćerkom, jednom prilikom udario – kaže sagovornik Srpskainfo.

“Iznajmio je sobu 50 metara od njenog stana”

Ističe da je porodica ostala razočarana odlukom Osnovnog suda u Prnjavoru, jer ne samo što je pustio na slobodu nasilnika, već mu nije odredio ni zabranu prilaska njegovoj sestri.

– Zabranili su mu samo da dođe u stan, a on je sada iznajmio sobu u hotelu koji se nalazi 50 metara od stana moje sestre i svaki dan prolazi kraj njihovog stana. U sudu su rekli da će zabrani prilaska odrediti kada je ponovo napadne!? Znači, moramo čekati da je ubije, da bi sud nešto poduzeo – ističe rezignirano brat pretučene žene.

Policija

U Policijskoj upravi Banjaluka rekli su da su uhapsili P.M. zbog osnova sumnje da je počinio krivično dJelo “nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici”.

– Takođe, doneseno je rJešenje o zabrani prilaska žrtvi. O svemu je obavIJešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radilo o gore navedenom krivičnom djelu, te da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj u redovnoj proceduri – pojasnila je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com