VJENČANJE SE PRETVORILO U “KOŠMAR”: Dok je mlada iz Bejruta pozirala u vjenčanici, iza njenih leđa odjeknula je eksplozija (FOTO/VIDEO) - Volim Podgoricu

VJENČANJE SE PRETVORILO U “KOŠMAR”: Dok je mlada iz Bejruta pozirala u vjenčanici, iza njenih leđa odjeknula je eksplozija (FOTO/VIDEO)

Mlada iz Bejruta pozirala je tokom svog vjenčanja kako bi napravila snimke i fotografije, ali u tom trenutku je odjeknula eksplozija iz gradske luke, a sve je zabilježeno kamerom.

Dvadesetdevetogodišnjakinja Israa Seblani je bila ispred Le Gray Hotela sa svojim suprugom u momentu eksplozije koja je odnijela 135 života. Nju je u vjenčanici snimao Mahmoud Nakib, ispočetka sve izgleda svečano, ali jaka eksplozija je promijenila sve, piše Klix.ba.

U sljedećem momentu kamera je zabilježila nju i druge koji su tada bili ispred hotela kako bježe i pokušavaju da nađu sigurno mjesto. Na snimku se vidi da su od jačine eksplozije popucala stakla, a brojni prozori i vrata su se srušili.

Mladenci su u Bejrut došli iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi u rodnom mjestu napravili vjenčanje i proslavili srećne trenutke, a s obzirom na to da je mlada ljekarka svoj dolazak je prenamijenila u pomaganje povrijeđenima.

Mnogo se spekuliše o tome ko je kriv za eksploziju koja je osim žrtava mnoge ostavila bez doma. Vlasti sprovode istragu, a tokom jučerašnjeg dana je bilo niz hapšenja povezanih s ovim događajem. U kućnom pritvoru su i neki zvaničnici i vojnici.

2 komentara

  1. Nice post. I discover something much harder on different blogs everyday. It will always be stimulating to read content using their company writers and practice a little something from their website. I’d opt to use some with the content on my own blog whether or not you don’t mind. Natually I’ll offer you a link on your web weblog. Thank you for sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com