KNEŽEVIĆ PORUČIO: Izbaciću nove podatke narednih dana, imam puno toga o režimu Đukanovića (VIDEO)

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević kazao je da jedini dogovor sa Milom Đukanovićem može da bude da lider DPS-a napusti vlast.

“Nisam ušao u politiku nego je Milo Đukanović javno saopštio da sam ja vođa opozicije, što su advokati iskoristili i rekli – evo priznanje vodećeg čovjeka režima da je u pitanju politički obračun sa mnom, što je u krajnjem rezultiralo i povlačenjem potjernica”, kazao je Knežević za televiziju A1.

KNEŽEVIĆ POSLIJE UKIDANJA POTJERNICE: Objaviću snimak “PLAVA TORBA” a imam još materijala o Đukanoviću

DOKUMENT: Pogledajte šta je Duško Knežević dobio od Interpola (FOTO)

On je dodao da će prva destinacija na koju će uskoro poći biti Vašington.

Poručio je neće bježati od pravde i da će kad tad doći u Crnu Goru.

“Imaću još nekoliko jakih aktivnosti u narednom periodu i podataka koje ću izbacivati u narednih 10-15 dana, kako bude tekla kampanja. Vjerujte mi, imam puno toga o režimu Mila Đukanovića od devedesetih godina do danas”, rekao je Knežević.

Ime predsjednika Atlas grupe ne nalazi se više na Interpolovoj crvenoj potjernici koju je za njim raspisala Crna Gora.

Knežević je podnio zahtjev kojim se tražilo ukidanje tri potjernice, tvrdeći da su u suprotnosti s Interpolovom pravnom regulativom.

Kneževića u Crnoj Gori terete da je počinio više krivičnih djela, kojima je državni budžet navodno oštetio za stotine miliona eura.

On je to više puta negirao, rekavši da ga progoni kriminalna hobotnica kojom upravlja predsjednik Crne Gore Milo Đukanović.

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. ДУЛЕ СВЕ ТИ ПРОСТО, КАД СИ КОНАЧНО ОДЛУЧИО ДА ИЗНЕСЕШ СВЕ О ЏУКЕЛИ ШТА ЈЕ СВЕ РАДИО. ОВИМ ОКАЈАО СИ СЕБЕ. И ДА ТИ СЕ ОВО ОПРОСТИ НЕЋЕ БИТИ НИКАКАВ ГРЕХ, САМО ДА СЕ НАРОД (поштени) ОСЛОБОДИ ОВЕ ФУКАРЧЕТИНИЕ. ИЗНОСИ БЕЗ СТРАХ СВЕ ШТО ИМАШ И ШТО ЈЕ РЕЛЕВАНТНО А И МИ ЋЋЕМО ИМАТИ РЕШПЕКТА ЗА ТЕБЕ!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close