MIKIJELJ: Činjenicma protiv pendrek koalicije, oni odavno ne žive u Budvi - Volim Podgoricu

MIKIJELJ: Činjenicma protiv pendrek koalicije, oni odavno ne žive u Budvi

Mladen Mikijelj, kandidat za odbornika koalicije „Marko Bato Carević – Za budućnost Budve“ kazao je danas da “ne samo da nije ugrožena država i da nije ugrožena Budva, već je pobjedom opozicije došlo do potpunog preporoda grada”.

Mikijelj je nabrojao šta je urađeni, iako, kako kaže, sve ovo građani vrlo dobro znaju.

“Dužni smo da podsjetimo jer očigledno Pendrek koalicija prethodne 3 godine nije živjela u Budvi I ima prilično lose pamćenje kada je u pitanju period do 2016.godine kada su ih građani legalno I legitimno na izborima poslali u prošlost I to zbog Nerada, lopovluka I korupcije.
1. Od grada koji je bio konstantno u blokadi, od grada gdje su sport i kultura bili uništeni, sportski kolektivi završili u stečaju a djeca bila na ulici, od grada gdje su plate kasnile po 7 mjeseci, gdje su čak i monopol preduzeća bila gubitaši, od grada koji je zahvaljujući ljudima na vlasti potpuno moralno, prostorno i materijalno posrnuo od grada koji je bio sinonim za kriminal i korupciju, za samo 3 i po godine došlo se preporođene opštine u kojoj rade časni i obrazovani ljudi.
2. Vraćeno je 37,5 miliona duga, nastalih kriminalnim djelovanjem OKG-a.
3. Izmirene su obaveze prema svim zaposlenim u Opštini i opštinskim preduzećima
4. Nismo zadužili građane Budve ni jedan jedini euro.
5. Obezbijeđeni su besplatni udžbenici za sve osnovce i prevoz đaka sa periferije grada
6. Obezbjeđen je besplatan prevoz penzionera i niz drugih povoljnosti za naše najstarije sugrađane naročito kroz realizaciju super senior kartica
7. Realizovano je preko 50 različitih infrastrukturnih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture, zdravstvene i socijalne zaštite, sportske infrastrukture i urađeni projekti za veliki broj kapitalnih projekata koji će biti realizovani do 2024 godine.
Za razliku od onih koji svaki dan pričaju o ugroženosti države i Budve od zamislite vjerujućih ljudi, a svoj ministarski i poslanički mandat nisu iskoristili da makar 1 euro iz kapitalnog budžeta države obezbijede za nas grad, za razliku od onih koji su suzavcem i nasiljem ušli u zgradu opštine i koji za ova dva mjeseca pokusavaju da uvjere građane Budve da nema nikakve razlike između njih i njihovih saboraca koji su vodili ovaj grad prije 2016 a mi smo svoju privrženost nasem gradu i drzavi dokazali kroz rad, i tek smo počeli. Da vas podsjetimo da građani nisu kratkog pamcenja da bi tako brzo zaboravili što ste vi tokom vaše vlasti radili u Budvi ako vas nije sramota i stid”, kazao je MIkiljelj.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com