NACIONALISTIČKE TEME DPS-a i CRNOGORSKE: Bajata priča političkih gubitnika - Volim Podgoricu

NACIONALISTIČKE TEME DPS-a i CRNOGORSKE: Bajata priča političkih gubitnika

Koalicije ”Marko Bato Carevć – Za budućnost’ Budve” saopštila je da “OKG DPS sa državnog nivoa, uporno plasira preko svojih lokalnih poslušnika teme koje nemaju nikakve veze sa lokalnim izborima”.

Navode da je to,”taktika” koja je zauzeta ne bi li se napravila predreferendumska atmosfera u trenutku kada je DPS pritisnut ekonomskom propašću države koju je sam izazvao.
“Ekonomija se urušila, javni dug је astronomski, paketi pomoći ismijavanje građana, sezona је “pukla “ najviše zbog nerazumnih odkuka NKT-a, a DPS bi da priča o partizanima i četnicima.
OKG DPS direktno ili preko svojih satelita šalje poruke koje prepadaju, izazivaju nesigurnost, zastrašuju, izazivaju podjele i mržnju, što je zakonom zabranjeno. Režim svoju ugroženost i evidentan poraz na izborima poredstavlja javnosti kao ugroženost države poistovjećujući ih, što je notorna neistina i laž u propagandne svrhe. Smjenjuju upravne odbore i savjete bez ijednog pravnog osnova, uvode partijsku diktaturu, plata nema, zadužiće opet grad po nalogu centrale – a stvaranjem podjela pokušavaju da prikriju svoju nesposobnost i nepočinstva.
Kada nemate viziju, ideje i znanje da vodite neku lokalnu zajednicu, ostaje vam jedino politikanstvo, lov u mutnom i gruba šovinistička retorika ne bi ste li obezbijedili podršku. Zauzimanje vlasti i fotelja je glavni projekat izbornog programa DPS-a”, navode iz budvanske koalicije.
Izazivanje, kako kažu, netrpeljivosti i mržnje radi polarizacije biračkog tijela u svrhu sticanja političkih poena i podrške na izborima stara je retrogradna DPS politika: “zavadi pa vladaj”. DPS direktno ili preko svojih trabanata šalje poruke podjela i mržnje.
“Država Crna Gora je nezavisna je i međunarodno priznata, članica je Ujedinjenih nacija, što je činjenica koju nijedan učesnik na izborima ne osporava. Očigledna je taktika OKG Pendrek & Pajser koalicije – kad ne znaš što ćeš, pričaj o nacionalizmu.
Crnogorskoj i gospođi Ivanović je jedini put da pričom o nacionalnim interesima opravda politički brlog koji su sami napravili i ugasili partiju otjeravši skoro sve njene članove.
Umjesto da pričaju o razvoju Budve, da se pokaju za korupcionaške afere svojih prethodnika i ograde se od njih misle da će staviti šapu na Budvu sa “starom ekipom”. Prevarili su se.
Građani Budve na ovakve prazne priče DPS i satelita neće nasjesti. Izabraće one ljude koji su preporodili Budvu nakon gotovo tridesetogodišnje pohare i glasaće za pobjedničku koaliciju – Marko Bato Carević – Za budućnost Budve!”, zaključuju iz Koalcije ”Marko Bato Carevć – Za budućnost’ Budve”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com