CRNO NA BIJELO: DPS održao skup uprkos zabrani NKT-a, pečat na dno političkog djelovanja - Volim Podgoricu

CRNO NA BIJELO: DPS održao skup uprkos zabrani NKT-a, pečat na dno političkog djelovanja

Koalicija “Crno na bijelo” pozvala je nadležne inspekcije da shodno ovlašćenjima reaguju i kazne Demokratsku partiju socijalista zbog, kako su naveli, kršenja mjera NKT-a i održavanja političkog skupa u Lješkopolju.

Kako su naveli mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela (NKT) koje su i dalje na snazi, a primjnenjuju se od 7. avgusta “zabranjeni su politički skupovi na otvorenim javnim mjestima”.

“Ovo je bestidno gaženje zakona od strane onih koji se po bahatosti, kriminalu i korupciji poznaju i na crnogorskim i međunarodnim adresama. Još jednom, kao u bezbroj situacija DPS se stavlja iznad zakona i institucija zemlje i svojim jeftinim političkim šićarenjem žele da na nelegalan, njima svojstven način, prigrabe po koji glas unaokolo”, navodi se u saopštenju koalicije “Crno na bijelo”.

Dodaju da ih ne iznenađuje postupanje DPS-a jer njima, kako navode, “nije u interesu zdravlje građana, nije im u interesu poštovanje zakona države, već im je u interesu da na nelegalan i bestidan način učine sve kako bi sačuvali svoju kriminalnu i korupcionašku vladavinu”.

“Uprkos svemu, građani će ih 30. avgusta kazniti za tridesetogodišnju tiraniju koju demonstriraju i u najdelikatnijem trenutku kao što je očuvanje zdravlja građana. Svoj kredibilitet odavno su izgubili na svim adresama a ovo je pečat na dno kojeg su odavno svojim političkim djelovanjem dotakli“, zaključuju u ovoj koaliciji.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com