SRBI MASOVNO LJETUJU U HRVATSKOJ: Odlaze bez problema i uslova i UŽIVAJU, ali nekima to nije pravo (FOTO)

Ovih dana vodi se žestoka rasprava na društvenim mrežama zbog toga što Srbi ljetuju u Hrvatskoj.

Miloš Biković i Vladimir Đukanović, narodni poslanik u Skupštini Srbije i funkcioner SNS, ušli su u oštru debatu na Tviteru, polemišući o tome da li Srbi treba da ljetuje u susjednoj državi.

Veliki broj Srba je ove godine, potražio alternativne destinacije za ljetovanje, a jedna od njih je Hrvatska. Hrvati su, podsjetimo, otvorili granice za državljane Srbije, bez ikakvih uslova i samoizolacije, ukoliko dolaze turistički i imaju rezervisan smještaj.

Gotovo da nema poznate ličnosti iz Srbije koja nije otputovala na hrvatski Jadran i pohvalila se fotografijama na društvenim mrežama.

Ovo je, međutim, iznerviralo Vladimira Đukanovića, koji je na Tviteru uputio brutalnu poruku, što je izazvala pravu lavinu reakcija, pa i Bikovićevu.

FOTO: TVITER

– Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i prijetnji… Sve da vas bude sram koliko ste bezosjećajni ljudi – napisao je Đukanović. I dok su ga jedni podržali, drugi su osudili Vladimirove “kletve”, između ostalog i Miloš Biković, koji ovih dana uživa upravo u Hrvatskoj. On je pitao političara gdje bi mogao da putuje, jer to bi značilo da onda Srbi ne bi trebalo da idu ni u SAD, Njemačku, Austriju… jer smo bili i njihove žrtve.

FOTO: TVITER

– Čiko, da li smem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Njemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gdje smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije, a Vi ipak poslanik pod zakletvom – napisao je Biković.

FOTO: INSTAGRAM SCREENSHOT

Veliki broj korisnika Tvitera podržao je Miloša, međutim, bilo je i suprotnih mišljenja. – Evo, Miloše, ja nisam narodni poslanik pa ću ti reći: Pogriješio si. Ponizio si milione mrtvih i mučenih srpskih žrtava. Bolje se javno izvini, od srca to kažem – napisao je jedan korisnik. Na Bikovićevu opasku reagovao je i Đukanović.

– Oprostite, ne želim vam zlo. Vi ga sami prizivate odlaskom tamo. Svako ko đavola traži, dobiće ga. Toliko o tome – poručio je političar, koji je u međuvremenu isključio mogućnost komentarisanja spornih tvitova.

 

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close