ZDRAVKO KRIVOKAPIĆ: Pobjeda kreće iz Pljevalja!

Narodna koalicija “Za budućnost Crne Gore” započela je obilazak sjevera zemlje, a u narednim danima njen nosilac i predstavnici obići će i druge opštine i razgovarati sa građanima o predstojećim izborima.

Prilikom posjete manastiru sv. Trojice u Pljevljima, nosilac liste prof. Zdravko Krivokapić sastao se sa sveštenstvom, monaštvom i narodom Pljevalja.

“Lista “Za budućnost Crne Gore” koju ja predvodim svoju kampanju startuje od Pljevalja. Ne slučajno Pljevalja, i ne slučajno od Manastira sv. Trojice – jer sv. Trojica su osnov pravoslavlja. Narod pljevljaski uvijek prepoznaje pobjednika, ovoga puta pobjeda kreće iz Pljevalja. Za budućnost Crne Gore!”, poručio je prof. Krivokapić.

U razgovoru sa građanima, prof. Krivokapić je naglasio da ovi izbori predstavljaju odličnu šansu za rješavanje nagomilanih problema u našem društvu.

Krivokapić je istakao važnost početka kampanje upravo iz Pljevalja i zbog kontinuirane ekonomske marginalizacije, privredne devastacije ovog grada i ugrožavanja zdravlja građana i životne sredine – što je posledica velikog zagađenja koje trpi najsjevernija opština u Crnoj Gori.

“Ako želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo sada ili nikada. Crna Gora je zemlja svih nas – svih nas koji želimo da ostanemo i u njoj gradimo budućnost. Oni koji su nas doveli do ove tačke su razmišljali samo o svojim foteljama, ne o budućnosti naše djece, ne o generacijama koje će doći. Ono što mi želimo da ponudimo jeste novi put jer sada – novi put je jedini put koji imamo. I što prije shvatimo u kakvoj se situaciji danas nalazimo, prije ćemo se oporaviti”, saopštili su iz narodne koalicije “Za budućnost Crne Gore”

Budućnost je u Crnoj Gori koja pripada svim građanima, a ne samo izabranima!

loading...
Tagovi

Slične Objave

1 komentar

  1. живео ЗДРАВКО, живјела народна коалиција.Идемо напред до побједе! НЕДАМО СВЕТИЊЕ!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close