Crno na bijelo: Stijepović i Maraš iz prvih redova u Zeti u “odbranu” Crne Gore - Volim Podgoricu

Crno na bijelo: Stijepović i Maraš iz prvih redova u Zeti u “odbranu” Crne Gore

Na skupu DPS-a u Zeti iz prvih redova sa Slavoljubom Migom Stijepovićem i Vericom Maraš kao “garantima očuvanja države”, ali po pravilima DPS-a, poslata je poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore zbog čega tu partiju ne treba nipošto glasati, kazao je Balša Vujačić, ispred koalicije “Crno na bijelo”.

Vujačić ističe da DPS-u više ništa nije ostalo za predstaviti osim likova kao što su Slavoljub Stijepović i Verica Maraš, ali i da su to pravi reprezenti DPS politike u prethodnih trideset godina.

“Reprezenti jedne naopake korupcionaške politike koja je državu Crnu Goru i njene građane koštala milijarde eura”, kaže Vujačić.

Smatra da je to najbolja moguća predizborna poruka svakom mislećem građaninu Crne Gore zbog čega ni glasa ne treba dati Demokratskoj partiji socijalista.

“Umjesto da su u prvim redovima na optuženičkim klupama, likovi poput Stijepovića i Maraš iz prvog reda sa skupa u Zeti zajedno sa Milom Đukanovićem poručuju da će odlučno odbraniti Crnu Goru. Pametnome dosta”, zaključuje Vujačić.

2 komentara

  1. LELEEEEE..! DPS sta dozivlje sa milom djukanovic Vjevericom maras i darkom Supkovic.

  2. vas portal se diskriminaciono ponasa kao da je prcija grdonacelnika pg. Ovana vukovica-brozovica zvani po kocopernom drzanju ,,KOKOT “.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com