ĐUKANOVIĆ: Crna Gora visoko na ljestvici zdravstvenog turizma

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović posjetio je danas Portonovi u Kumboru gdje se uvjerio u sve što je urađeno tokom poslednje godine, kada se investitor suočio sa izazovima organizacije gradilišta, radne snage i nabavke odgovarajuće opreme u uslovima pandemije Kovid19.

Posebno je istakao značaj završetka radova na hotelu One and Only, prvi ovog tipa u Evropi, koji je okupio i najpoznatije svjetske brendove kao zaokruženi dio ponude. Projekat će tokom cijele godine zapošljavati 900 radnika, dok će u sezoni upošljavati 1500.

Prethodno, Đukanović je tokom posjete Herceg Novom obišao Institut Dr Simo Milošević – Igalo i u sklopu njega novootvoreni kabinet za membransku aferezu, u okviru kojeg se sprovodi jedinstvena procedura u regionu.

“Na taj način, Crna Gora se zahvaljujući svom brendu Institutu Igalo visoko podigla na ljestvici u oblasti zdravstvenog turizma. Predsjednik  je, u tom kontekstu, izarazio zadovoljstvo i svoju punu podršku, kao i podršku države, u cilju daljih investicija kako bi se unaprijedio kontinuirani razvoj Instituta, kao i pomoć pri izradi razvojne strategije”, naveo je Đukanović.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close