NI JUTROS NISU MOGLI U ZGRADU OPŠTINE Radović: “Duško Marković i Vlada svjesno muče zaposlene u Opštini i drže ih kao taoce” - Volim Podgoricu

NI JUTROS NISU MOGLI U ZGRADU OPŠTINE Radović: “Duško Marković i Vlada svjesno muče zaposlene u Opštini i drže ih kao taoce”

Ni nakon mjesec i po dana, ni jutros privatno obezbjeđenje nije pustilo u zgradu Opštine smijenjene čelnike lokalne uprave i parlamenta, Marka Carevića i Krsta Radovića.

Radović je i ovoga jutra insistirao da uđe da zakaže nastavke zasijedanja 33. i 34. sjednice lokalnog parlamenta. Jutros nije bilo pokušaja probijanja kordona privatnog obezbjeđenja, ali su okupljeni im upućivali pogrdne riječi jer su juče prijavili i podnijeli krivične prijave protiv svih aktera incidenta, kada je pokušano da se nasilno uđe u zgradu Opštine i probije živi zid.

Carević je jutros upitao obezbjeđenje zbog čega i dalje ćute i neće i ne smiju da pozovu nikoga da im javno odgovori zbog čega i ko je donio odluku da se ne može ući u upravnu zgradu.

Radović: Duško Marković i Vlada svjesno muče zaposlene u Opštini

Radović je kazao da nije vjerovao da će se doći u situaciju da se razgovara o platama zaposlenih.

“Duško Marković i Vlada svjesno muče zaposlene u Opštini i drže ih kao taoce. Danas Duško Marković sa putujućim karavanom dolazi u Budvu, da na čelu sa Nikolom Divanovićem nešto obiđe po Budvi. Ja mu kažem da nema šta da obilazi, neka odblokira račun, Opština nema đe da pobjegne. Moraju da se zapitaju kako žive naši sugrađani koji žive od plate. A ne da ih muče. Može po budvi da obilazi sa karavanom šta joće, ali mu poručujem da će DPS na izborima imati jednocifren broj mandata i da će biti pregažen”, poručio je Radović.

Pejović: Imaćemo 30. avgusta adekvatan odgovor na štabove DPS za kupovinu glasova

Lider budvanskih Demokrata Mijomir Pejović poručio je da znaju sva mjesta na kojima će 30. avgusta biti štabovi za kupovinu glasova.

“Samo da znate 30. avgusta se održavaju izbori jedno biračko mjesto je predviđeno i u sali Skupštine opštine. Mi nećemo čekati 31. avgust, mi ćemo 30. avgusta ući u Opštinu Budva, nećete nas moći zaustaviti. Sada vam unaprijed poručujem, nećemo čekati 30. avgust. To budite sigurni, imaćete puno posla 30. avgusta po cijeloj Budvi, moraćete mnogo da se raširite. Znamo sva mjesta na kojima će 30. avgusta biti štabovi za kupovinu glasova. Puno posla ćete imati toga dana, a mi ćemo imati adekvatan odgovor i na štabove i na Opštinu”, kazao je Pejović.

Vujović: Uzurpatori uvode koordinatore i povjerenike

Odbornik DF Đorđije Vujović kazao je uzurpatori Opštine uvide neke nove institut – koordinator, povjerenik.

“Prvo sve sjednice zajazaju po hitnom postupku. Uveli su institut koordinator, vidjeli smo nepismeni koordinator u Vatrogasnoj službi zabranio potrošnju goriva. Znači, kada izbije požar i ne daj bože se desi sudar, oni će da zovu koordinatora da potpiše nalog pa da idu na intervenciju”, kazao je Vujović. Dodaje da kako im ne ide ništa to su sada uveli i prinudnog upravnika za RTV Budva.

“Što su izbori bliži to oni više krše zakone i u saradnji sa Suzi Pribilović izmišljaju nove institucije koja ne poznaje pravni sistem. Da bi se Savjet RTV imenovao, kao predsjednik SO sam punih šest mjeseci potrošio da bi se ispoštovala zakonska procedura. Oni hoće preko prinudnog upravnika da sve to ponište, što im nećemo dozvoliti”, kazao je Vujović.

Ličina: Ako je iko u Budvi raspušten, to je ova banda u Opštini

Samohrana majka Eda Ličina poručila je svim samohranim majkama koje jedva sastavljaju kraj sa krajem, da se ne boje i jedino rješenje je da na izborima ne zaokruže DPS.

“Kako živimo mi koji očekujemo plate od ove Opštine. Kao samohrana majka, kao i mnoge žene u Budvi se danima jadamo jedna drugoj kako nemamo djecu da nahranimo, kako na rezervu na posao idemo. Kada se vratimo kući struju palimo oprezno jer se plašimo da li su nam struju ugasili. Mnoge koje sam pozvala da dođu ovdje jutros su mi rekli da će nas nazvati raspuštenicama, u zadnja tri mjeseca u Budvi ako je iko raspušten , raspuštena je ova banda unutra, koja svaku noć jede morske plodove dok naša djeca prženice od hleba koji je ostao. Zajmimo za hljeb dok oni spavaju mirnim snovima i brojimo siću da li imamo da kupimo hleb. Iz dana u dan tenzije radsu, pitamo se dokle. Samohrane majke ne smiju da se pojave, ja to znam jer sam prošla. Ucjenjujemo se da ćemo ostati bez posla. Ovim putem im poručujem ostaćemo bez posla samo ukoliko na izborima zaokružite DPS”, poručila je ona.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com