Vukčević: Obrazovani i vrijedni da budu na najodgovornijim pozicijama

Obrazovani i vrijedni treba da pokrivaju najodgovornije pozicije, kao i ljudi sa iskustvom, koji na umu imaju najbolji interes zajednice, saopštio je danas kandidat na listi SD-a Darko Vukčević.

Vukčević je poručio da su upravo Socijaldemokrate pokazale da mogu kvalitetno i sa konkretnim rezultatima da pokrivaju neke od najodgovornijih mjesta u državi, od prosvjete i zdravstva, životne sredine, do brojnih drugih resora.

“Bili smo i ostali primjer bavljenja politikom. Jer smo sve rezultate koji su iza nas ostvarili zahvaljujući sposobnim i radnim ljudima. Zato smo tu gdje jesmo i zato je svakog dana sve više onih koji nam daju povjerenje”, dodao je Vukčević.

Govorio je i o važnosti kreiranja snažnog obrazovnog sistema povezanog sa tržištem rada.

“Veliki iskorak je i dualno obrazovanje koje je porenuto nakon decenije. SD su i u svom programu kao jedan od prioroteta prepoznale upravo edukaciju, a fokus je na praktičnoj obuci i povezivanju učenika i studenata sa realnim radnim okruženjem. Socijaldemokrate su pokazale da mogu da iniciraju i sprovedu neke ogromne iskorake u obrazovanju, a ti iskoraci naša su garancija da ćemo nastavito da insistiramo upravo na znanju”, poručio je Vukčević.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close