INSPEKTORKA BILA U DUŽOJ VEZI SA UBIJENIM KAVČANINOM: “Bolje da se sama javim, nego da dođete do mene”

Kotoranin Marko Vuković (41), koga je, dok je čekao djecu ispred škole u Novom Beogradu, 17. januara ove godine ubio Petar Jovanović (46) iz Niša, koji je ranio i njegovog kuma, navodnog vođu “kavčana” Radoja Zvicera, bio je u emotivnoj vezi sa srpskom policajkom.

Vuković i inspektorka srpskog MUP-a bili su u dužoj vezi.

“Ubrzo poslije njegovog ubistva ta inspektorka se sama javila kolegama koji su radili na rasvijetljavanju ovog zločina. Obratila im se riječima da je ‘bolje da se sama javi, jer će u svakom slučaju, vještačenjem njegovog telefona doći do nje”, piše Kurir.rs.

Kolegama je priznala da su nekoliko mjeseci bili zajedno, upoznali su se u Srbiji, ali da ništa nije znala o njegovim poslovima, a kamoli da je povezan sa nekim kriminalcima i da je možda zbog toga ubijen.

“Tvrdila je da nije imala pojma da li je on sarađivao sa nekima iz suprotstavljenih kotorskih klanova, iako je i sam bio rodom iz tog primorskog grada i pomorac. Takođe je navela da su često putovali u inostranstvo, na vikende, ali da nema saznanja da se on tada sastajao sa nekim. Navodno, ona njemu ništa nije pričala o svom poslu, kontaktima i istragama za koje je zadužena”, navodi izvor iz istrage.

Iako ova policijska inspektorka navodno nije imala saznanja da je Vuković, sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, sarađivao sa nekim od Kotorana iz suprotstavljenih klanova, istražitelji su ubrzo došli do saznanja da je bio blizak “kavčanima”, da je sa Zvicerom čak u kumovskim vezama.

Istraga je tada krenula u pravcu da je on još jedna žrtva rata zavađenih kriminalnih grupa, u kome je od februara 2015. ubijeno više od 40 osoba.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Back to top button
Close
Close