VUČUROVIĆ: Đukanović i Marković opravdano u strahu – dolazi vrijeme vladavine prava - Volim Podgoricu

VUČUROVIĆ: Đukanović i Marković opravdano u strahu – dolazi vrijeme vladavine prava

Već viđeno – Milo Đukanović i Duško Marković čitavu kampanju svode na  paranoične priče o ugroženosti države od spoljašnjeg i unutrašnjeg neprijatelja. A kada je paranoja jedina politika dva glavna čovjeka odlazećeg režima, onda je jasno u kakvoj se opasnosti nalazi Crna Gora i njena budućnost, kazao je danas Jovan Vučurović, kandidat za poslanika koalicije Za budućnost Crne Gore.

Đukanović i Marković su personifikacija onoga najgoreg što je zadesilo ovu zemlju – kriminala, korupcije, sloma privrede, podjela, urušavanja svih tradicionalnih vrijednosti, progona političkih neistomišljenika…

“Crna Gora je i te kako ugrožena iznutra – od DPS-a i njegovih lidera, koji su naročito u ovom teškom vremenu pokazali da ih ne interesuju nevolje i problemi građana, već samo kako napuniti džepove prvoj familiji i njoj bliskim tajkunima i kriminalcima. I pošto nijesu uspjeli, a nijesu ni htjeli da riješe problem ekonomije, nezaposlenosti, gladne djece, zatvorenih radnih mjesta, posegnuli su za navodnom zaštitom države, podjelama i svađama. I zbog takve politike ugrožena je budućnost svih građana Crne Gore. Mi ne znamo da se igramo sa dostojanstvom građana kao Đukanović i Marković, ali znamo kako da stvorimo uslove za rešavanje nagomilanih ekonomskih problema i kako da se borimo za budućnost svakog građanina Crne Gore”, dodaje Vučurović.

Paranoja i strah Đukanovića i Markovića su opravdani, jer nakon promjena 30. avgusta dolazi vrijeme vladavine prava, kada će pred zakonom konačno svi biti jednaki i kada će morati da se polože računi za višedecenijsko uništavanje ove zemlje i njenih građana.

“Ova zemlja pripada svima, a ne samo pojedincima na vrhu DPS-a. Ako želimo da naša zemlja ima budućnost, tu odluku donosimo sada ili nikada”, zaključio je Vučurović.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com