NIKOLIĆ: Bešić plasira lažne ankete, DPS ima preko 40% podrške - Volim Podgoricu

NIKOLIĆ: Bešić plasira lažne ankete, DPS ima preko 40% podrške

Portparol Demokratske partije socijalista, Mioš Nikolić kazao je da ova partija nema običaj da komentariše i ne oslanja se na istraživanja javnog mnjenja, posebno ne ona koja su sprovedena kroz upitnu metodologiju u ovom trenutku, jer “znamo da je anketiranje u domaćinstvima zbog poštovanja mjera NKT-a teško ili nemoguće raditi”.

“Ovih dana smo svjedoci sinhronizovanih napada sa više adresa, uglavnom od medija, odbjeglih tajkuna i pojedinaca koji u predizbornoj kampanji plasiraju lažne afere i ankete sa upitnim rezultatima kao što je današnja Miloša Bešića. Nije ovo ništa novo jer smo i u ranijim izbornim ciklusima navikli na taj scenario”, kaže Nikolić.
Naša partija, dodaje, redovno sprovodi istraživanja javnog mnjenja sa više renomiranih svjetskih agencija koje koriste provjerenu i međunarodno priznatu metodologiju.

“Svi relevantni podaci koji su poznati i našim političkim oponentima, pokazuju da DPS ima stabilnu podršku preko 40% i da će na izborima 30. avgusta ostvariti dominantnu pobjedu.
Na kraju, građani daju svoj glas na izborima, i istraživanja koja preplavljuju društvene mreže, a evo danas i medije, samo su dio prljave predizborne kampanje koju vječiti opozicionari praktikuju iz izbora u izbore,” zaključio je Nikolić.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com