ĐUKANOVIĆ “U slučaju Možura sve je besprekorno čisto odrađeno”

U slučaju Možura “sve je besprekorno čisto odrađeno”, da je država Crna Gora “u potpunosti čista” i da odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca, kazao je predsjedik Crne Gore Milo Đukanović.

On je  istakao da opozicija, dio nvo sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu,  prenosi portal RTCG

“Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio tradicije našeg političkog života u Crnoj Gori. Naši politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni”, rekao je Đukanović.
Naveo je da cijela Crna Gora “svjedoči koliko je bilo takvih afera i kako je svaka završila”.

“Nema tu ništa novo, ovo je jedna afera iz takvog repertoara. Opozicija, nvo sektor i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države ne štedeći ni državu,” naveo je Đukanović.

Istakao je da je Ministarstvo ekonomije saopštilo činjenice koje su već relevantne.

“U jednom dijelu tog perioda bio sam predsjednik Vlade i nijesam našao zashodno da reagujem. Sve je u tom procesu urađeno besprekorno zakonito”,kazao je Đukanović.

On je istakao da država “nije ništa izgubila u tom poslu nego je čak na dobitku jer je ovo vrijedna investicija”.

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close