ĐUKANOVIĆ “U slučaju Možura sve je besprekorno čisto odrađeno” - Volim Podgoricu

ĐUKANOVIĆ “U slučaju Možura sve je besprekorno čisto odrađeno”

U slučaju Možura “sve je besprekorno čisto odrađeno”, da je država Crna Gora “u potpunosti čista” i da odgovorno tvrdi da u Crnoj Gori nema ni jednog krivca, kazao je predsjedik Crne Gore Milo Đukanović.

On je  istakao da opozicija, dio nvo sektora i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države, ne štedeći ni državu,  prenosi portal RTCG

“Vjerujem da takve priče više nikog ne iznenađuju, vrijeme je predizborne kampanje, to je već postalo dio tradicije našeg političkog života u Crnoj Gori. Naši politički kokurenti svjesni svojih deficitarnih snaga pookušavaju da proizvodnjom afera naude DPS-u a onda i meni”, rekao je Đukanović.
Naveo je da cijela Crna Gora “svjedoči koliko je bilo takvih afera i kako je svaka završila”.

“Nema tu ništa novo, ovo je jedna afera iz takvog repertoara. Opozicija, nvo sektor i dio medija pokušavaju da oštete aurtoritet predsjednika države ne štedeći ni državu,” naveo je Đukanović.

Istakao je da je Ministarstvo ekonomije saopštilo činjenice koje su već relevantne.

“U jednom dijelu tog perioda bio sam predsjednik Vlade i nijesam našao zashodno da reagujem. Sve je u tom procesu urađeno besprekorno zakonito”,kazao je Đukanović.

On je istakao da država “nije ništa izgubila u tom poslu nego je čak na dobitku jer je ovo vrijedna investicija”.

1 komentar

  1. I truly wanted to jot down a word so as to thank you for some of the pleasant tricks you are giving out on this site. My rather long internet look up has at the end been recognized with brilliant suggestions to exchange with my friends and classmates. I would believe that many of us readers actually are unequivocally fortunate to be in a really good network with very many marvellous individuals with great suggestions. I feel really grateful to have encountered your entire web site and look forward to tons of more amazing times reading here. Thank you once more for a lot of things.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com