DPS: Smišljena podmetačina, krivična prijava podnijeta i prije objave snimka - Volim Podgoricu

DPS: Smišljena podmetačina, krivična prijava podnijeta i prije objave snimka

Odbor DPS Glavnog grada sa indignacijom odbacuje konstruisane optužbe da se bilo ko iz te partije bavi otkupom ličnih dokumenata, saopšteno je podgoričkog odbora DPS-a.

“Jedina istina jeste da postoji organizovano djelovanje opozicionih struktura koje pokušavaju kompromitovati izvjesnu pobjedu DPS-a na predstojećim izborima. Tako je više naših članova danas dobilo pozive slične sadržine i budući da smo ih sve obavijestili da se mogu naći na meti provokatora naš član Slavko Dubljević je u namjeri da pomogne državnim organima dogovorio sastanak sa provokatorom koji ga je pozvao. Dubljević je zbog toga Centru bezbjednosti Podgorica podnio krivičnu prijavu protiv NN lica koju ovom prilikom dostavljamo i koja najbolje otkriva ko u ovom slučaju govori istinu a ko se služi lažima i podmetačinama”, navode iz DPS-a.

Oni tvrde da su iz DF-a nabavili veliki broj uređaja za audio i video snimanje.

“Takođe, u posjedu smo informacije da su aktivisti Demokratskog fronta ovih dana kupili ogroman broj uređaja za audio i video snimanje (hemijske, satove, upaljače, privjeske, naočare) kojima žele u narednim danima pokušati da kompromituju našu izvjesnu pobjedu. Da su strani špijuni i plaćenici to smo odavno znali ali da su spremni da podmeću braći, familiji i komšijama to je novost za crnogorsko društvo. Moralno dno je ipak najvisočiji domet ove koalicije i sa tog dna mogu samo da posmatraju izvjesne političke pobjednike – Demokratsku partiju socijalista”, navodi se u saopštenju..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com