KCCG ODGOVORIO MEDOJEVIĆU: Njegovim izmišljotinama i podvalama nikad kraja - Volim Podgoricu

KCCG ODGOVORIO MEDOJEVIĆU: Njegovim izmišljotinama i podvalama nikad kraja

Klinički centar Crne Gore (KCCG) saopštio je da je Nebojša Medojević na današnjoj konferenciji iznio niz laži o zloupotrebi pacijenata u političke svrhe.

On je, između ostalog, rekao da menadžment Kliničkog centra procjenjuje političku pripadnost oboljelih od koronavirusa koji su hospitalizovani.

MEDOJEVIĆ: KCCG procjenjuje političku pripadnost oboljelih od koronavirusa

“Pokusavajući da unizi dosadašnji rad ljekara Kliničkog centra i borbu sa COVID-19, koja neprekidno traje skoro šest mjeseci, nastojeći sebe da podigne iz političkog živog blata u kojem se davi kao talac vojvode, Nebojša Medojević je, kao po običaju, iznio čitav niz laži o zloupotrebi pacijenata u političke svrhe. Ovoga puta unizio je čak i sebe. Ovo jasno ukazuje na paniku cirkusa kome pripada kao i njegovo lično, moralno i političko posrnuće. Ovaj politički diletant, koji je mijenjao ideološka, politička i vjerska uvjerenja, na sebi svojstven način, iznosi laži i obmanjuje javnost, kako bi pokušao jeftino politički da profitira i obezbijedi mandat i da i dalje u parlamentu „zabavlja“ crnogorsku javnost”, naveli su iz KCCG-a.

Dodaju da su Medojeviću samo spiskovi u glavi. “Bivšem stanovniku Šilerove ulice samo su spiskovi u glavi, otkako je bio na platnom spisku zemunskog klana. Njegovim izmišljotinama i podvalama nikad kraja. Promašena ličnost u svemu čega se dohvatio,sad pokušava da bude i infektolog. U tome je dobar taman kao i političar. Upravo je on zarazio opasnim anticrnogorskim virusom svoje sve manje članstvo,ali virusi dolaze i odlaze. I ovakve moralne mizerije moraju da odu u političku istoriju časne Crne Gore. Jer su lazovi i manipulanti tako uvijek i završavali. Kolike su gluposti infektologa Medojevića govori podatak da su pacijenti koji su hospitalizovani u KCCG od COVID-19 od 16. juna većinom kući, zahvaljujući našoj brizi prema njima, i liječenju koje može da posluži na ponos svima. Da jos naučimo infektologa Medojevića, ako to može doći do njegovog anticrnogorski inficiranog mozga, prosječan period hospitalizacije COVID-19 pacijenata je od sedam do 14 dana. Onda, kao vajni ekonomista i broker, treba da uzme digitron u ruke i saber dane od 16. juna. Odgovor je jasan, infektolog Medojevic je opet promašio. I nije nas briga, neka promašuje i dalje, ali neka ostavi na miru časnu ljekarsku profesiju, on nije dostojan da sudi o našem radu, koji nikada neće i ne može razumjeti. Međutim, u našoj profesiji ima jedna grana, kojoj bi Medojević mogao biti interesantan”, navode iz KCCG-a.

Povodom optužbi Medojevića reagovao je i kolegijum infektologa KCCG-a.

“U jeku borbe protiv COVID-19 gdje je većina pacijenata KCCG liječena u Klinici za infektivne bolesti dovodeni smo kao kolektiv u krajnje nezavidan i maliciozan položaj. Ljekari Klinike za infektivne bolestu ne mogu dozvoliti uvredu časti na lažan i zlonamjeran način koji je prezentovan u javnosti 15. 08. 2020. u medijima od strane rukovodstva Demokratskog Fronta – Nebojše Medojevića. U borbi za svakog pacijenta protiv nove i nedovoljno poznate bolesti dajemo svoj maksimum u profesionalnom i ljudskom smislu. Nijedan član našeg kolektiva ni u jednom trenutku od marta mjeseca nije tražio poštedu od rada, bolovanje ili bilo kakvo odsustvovanje sa posla. U ovom medicinskom izazovu smo svo vrijeme (6 mjeseci) krajnje profesionalni i apolitični. Takvi smo bili i prije pojave Covid-19 i tako ćemo nastaviti da radimo i ubuduće. Ovakve javno objavljene neistine se moraju hitno i oštro sankcinonisati. Mi ne možemo neometano nastaviti dalji rad, a da se ne pokrene tužba za navedenu klevetu”, saopštio je kolegijum infektologa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com