VELIKA LITIJA BARKAMA: Budvani i Petrovčani brane svetinje na moru, na čelu kolone Bato Carević (VIDEO) - Volim Podgoricu

VELIKA LITIJA BARKAMA: Budvani i Petrovčani brane svetinje na moru, na čelu kolone Bato Carević (VIDEO)

Budvani su danas krenuli u litje – barkama.

Preko 70 čamaca i barki krenulo je ispod zidina Starog grada u Budvi ka Svetom Stefanu.Barke su okićene trobojkama zastava.
Na čelu litije je Marko Bato Carević, nosilac izborne liste na lokalnim izborima u Budvi, a u litiji su i čelnici SNP-a Vladimir Joković i Dragoslav Šćekić.

 

View this post on Instagram

 

Litija barkama, Budva #volimpodgoricu

A post shared by Volim Podgoricu (@volimpodgoricu) on

Iz pravca Petrovca je takođe krenula litija barkama sa ciljem da se spoje kod Svetog Stefana.

M.K.

5 komentara

  1. bravo bato carevic,ovu od naroda otudjenu i omrazenu vlast treba kulturan i na dostojanstven nacin zbrisati sa politicke scene .citava crna gora zaudara od njihovog bahatog, kriminalnog i ekstremno sovinistickom ponasanju prema MCP SPC I VJERNICIMA KOJI SE KRSTE SA TRI PRSTA. MILO HOCE UNIJACENJE SA VATKANOM.KUKU NAMA AKO MU SE DOZVOLI DA SRAMOTI DRZAVNOTVORNU LOZU PETROVICA-NJEGOS.

    .

  2. 3o avgusta 2o2og.cuce se jauk gubitnicki vldajuce hobotnice,pritisnut strahom od krivicne odgovornosti zanajstrasnija nedjela pocinjena privrednom i finansijskom sistemu c.g.

  3. I SA KOPNA I SA MORA SIRI SE U NEBO DUH LITIJA,NEUZAUSTAVLJIVOSE BRANE SVETINJE,A USTVARI BRANE SE JOS VISE PRAVDA,POSTENJE,SLOBODA….

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com