Objavljen Javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvencionisanje kamate tokom grejs perioda

U okviru trećeg paketa socio-ekonomskih mjera koji je Vlada Crne Gore usvojila 23. jula 2020. godine u cilju pomoći turističkoj privredi kreirane su kratkoročne i dugoročne mjere – Podrška sektoru turizma.
U okviru implementacije kratkoročnih mjera, Ministarstvo održivog razvoja i turizma je objavilo Javni poziv za podnošenje zahtjeva za subvencionisanje kamate tokom grejs perioda datog prilikom reprograma postojećih namjenskih kredita za turizam i ugostiteljstvo, kojima će zainteresovanim pravnim i fizičkim licima i preduzetnicima omogućiti da ostvare pravo na subvencionisanje kamate tokom grejs perioda u trajanju do 24 mjeseca za postojeće kredite kod poslovnih banaka ili IRF-a. Sredstva za ovu namjenu za period primjene 2020-2022 god. su opredijeljena u iznosu od 24 miliona eura. Javni poziv je otvoren do 31.12.2020. godine.

Link na kome se moze naci javni poziv:

http://www.mrt.gov.me/vijesti/230369/Javni-poziv-za-dostavljanje-zahtjeva-za-subvencionisanje-kamate-tokom-grejs-perioda-datog-prilikom-reprograma-postojecih-namjens.html

http://eusluge.euprava.me/eParticipacija/Item/?Id=356

 

loading...
Tagovi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Slične Objave

Back to top button
Close
Close