MARKOVIĆ PORUČIO: Pobijedićemo ubjedljivo, jer crkvi nije mjesto uz partije - Volim Podgoricu

MARKOVIĆ PORUČIO: Pobijedićemo ubjedljivo, jer crkvi nije mjesto uz partije

Nosilac liste “Odlučno za Crnu Goru! – DPS Milo Đukanović” Duško Marković obratio se danas u Podgorici, na političkoj tribini, penzionerima, borcima i antifašistima i saopštio da je najstarija populacija naših građana zaslužna za današnju Crnu Goru, njenu slobodu i razvoj.
“I to od narodno-oslobodilačke borbe do današnjih evropskih stremljenja. Zato ćemo baš njima posvetiti posebnu pažnju i brigu”, kazao je nosilac liste Marković.

 

On je dodao da Crna Gora danas živi u specifičnom globalnom i regionalnom kontekstu, i da upravo zbog toga mi moramo demokratski i civilizovano da osiguramo mir i stabilnost naše zajedničke kuće za sva vremena.
“Vi ste svjedoci da je Crna Gora decenijama poštovala i pomagala crkvu i sve vjerske zajednice. I danas to radimo, a radićemo tako i ubuduće. Vi ste stvarali i gradili ovu državu, i mi smo dužni da je sačuvamo od svakog nasrtaja!  Pobijedićemo ubjedljivo jer znamo šta je čije. Crkve – duhovno, a države – svjetovno. Pobijedićemo jer naši građani znaju da crkvi nije mjesto uz političke partije, jer se u crkvi ne traže rješenja za ekonomiju, razvoj, infrastrukturu, niti se dobijaju radna mjesta. Pobijedićemo, jer odgovornost za naše građane ne nosi crkva i izborne koalicije koje oko nje okupljene. Odgovornost je naša, i mi ćemo je kao pobjednici ponijeti, za dobro Crne Gore i svakog njenog građanina”, poručio je nosilac liste Marković.
Podsjetivši da je Crna Gora i u vremenu zdravstvene krize svoju punu pažnju usmjerila na zaštitu života i zdravlja najstarijih građana i da je Crna Gora upravo u vremenu krize donijela novi zakon o PIO, koji unapređuje prava i standard penzionera, Marković je zaključio da je u mandatu Vlade uloženo preko 20 dodatnih miliona eura u poboljšanje standarda penzionera.
“Dokazali smo da poštujemo vaš doprinos i ostvarenja slobode i prosperiteta u kojima danas uživa Crna Gora!”

1 komentar

  1. Undeniably consider that which you stated. Your favorite justification seemed to be at the web the simplest factor to take into account of. I say to you, I certainly get annoyed even as other folks consider concerns that they plainly do not recognize about. You controlled to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing with no need side-effects , folks could take a signal. Will likely be again to get more. Thank you

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com