KNEŽEVIĆ: Velika medijska bomba će se sigurno desiti sljedeće nedjelje - Volim Podgoricu

KNEŽEVIĆ: Velika medijska bomba će se sigurno desiti sljedeće nedjelje

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević rekao je da bivši visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozar Marović pod pritiskom potpisao sporazum o priznanju krivice.

“To je teška politička priča koja se prelila na kriminalni milje, gdje je jedan agent ANB-a Mujović bio ubačen u cijelu tu priču i pohapšena sva familija Marovića, koja je držana kao taoci da bi Marović morao da prizna sve ono što su mu tužioci, i Katnić i ovi iskonstruisali i dali, da bi bio neko političko žrtveno jagnje, da bi DPS mogao da priča kako je počeo da se obračunava sa kriminalom u svojim redovima”, rekao je Knežević za In4S.

On je dodao i da Marović spreman da se obrati javnosti i da čeka “neke dodatne konsultacije.”

“Mislim da je Marović spreman”, kazao je Knežević.

Knežević je rekao i da čeka signal bezbjednosnih službi da bi objavio, kako je rekao, račune predsjednika Crne Gore Mila Đukanović u inostranstvu i ko su ljudi koji čuvaju na svojim računima njegov novac.

“Tu je i plava torba sa novcem. Vidjećemo sljedeće nedjelje, tad je pravi momenat, da se to realizuje. U svakom slučaju, želim da poručim javnosti, jedna velika medijska bomba će se sigurno desiti sljedeće nedjelje, poručio je Knežević.

Knežević je naveo je i da je “dokaze o kriminalu porodice Đukanović dostavio međunarodnim istražiteljima”.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com