“MILO, HVALA ŠTO POSTOJIŠ”! Rama se direktno umiješao u CG izbore i pozvao građane da glasaju za DPS (VIDEO) - Volim Podgoricu

“MILO, HVALA ŠTO POSTOJIŠ”! Rama se direktno umiješao u CG izbore i pozvao građane da glasaju za DPS (VIDEO)

U finišu kampanje, premijer Albanije Edi Rama objavio je video podrške Demokratskoj partiji socijalista, u kome je predsjednika te partije Mila Đukanovića opisao kao “spasioca Crne Gore”, a njegov, eventualni odlazak sa vlasti prestavio kao katastrofičan scenario.

“Pozdrav iz Tirane, dragi prijatelji”, kazao je Rama na srpskom, a potom apostrofirao bratske i sestrinske veze između Crne Gore i Albanije, odnosno dvije partije, kao i između njega i Mila Đukanovića lično.

“Izuzetna važnost odluke koju crnogorski građani moraju donijeti narednih dana, čine ovo moje obraćanje obaveznim”, kazao je Rama na engleskom.

Kazao je da bi želio da cijelo obraćanje bude na istom jeziku, ali da samo zna nekoliko riječi: “Odlučno za Crnu Goru” i “Hvala što postojiš, dragi Milo”. Na engleskom je pojasnio zbog čega je zahvalan Đukanoviću “što postoji”:

“Ne samo zbog Crne Gore, već i zbog Albanije i Albanaca u Crnoj Gori i regionu”, kazao je Rama.

Rama je rekao da je “zadivljujuće” šta je Milo Đukanović napravio od  “male, siromašne i slabe države”.

“Zadivljujuće šta je Milo napravio i koliko se zemlja promijenila, od izbora do izbora”, kaže Rama a potom dodaje da bi, ukoliko Đukanović ode s vlasti, Crna Gora dramatično nazadovala.

V.R.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com