ZVAO IH DA RADE KAO PROMOTERKE, PA IM ODUZEO DOKUMENTA: Držao četiri djevojke zarobljene i primoravao ih da se PROSTITUIŠU sa gostima njegovog lokala - Volim Podgoricu

ZVAO IH DA RADE KAO PROMOTERKE, PA IM ODUZEO DOKUMENTA: Držao četiri djevojke zarobljene i primoravao ih da se PROSTITUIŠU sa gostima njegovog lokala

Novopazarska policija uhapsila je H. J. (67) iz tog grada zbog sumnje da je u prethodnom periodu primoravao četiri djjevojke da pružaju seksualne usluge. On je osumnjičen za trgovinu ljudima, saopštila je Policijska uprava.

 

Prema nezvaničnim informacijama, djevojke su iz različitih gradova Srbije, a u Novi Pazar su došle kako bi, navodno, radile kao promoterke i konobarice. U ugostiteljskom objektu H.J, koji se nalazi u naselju Hadžet, radile su već nekoliko mjeseci, piše Blic.rs.

“Policiji su rekle da ih je H.J. posljednjih mjesec dana primoravao da se prostituišu, da im nije davao platu, kao i da im je oduzeo sva dokumenta zbog čega su odlučile da ga prijave” kaže naš izvor.

Po nalogu Višeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com