Podgoričanin Luka Mandić dobio poziv od policije zbog FB statusa od prošle godine - Volim Podgoricu

Podgoričanin Luka Mandić dobio poziv od policije zbog FB statusa od prošle godine

Podgoričanina Luku Mandića danas su nazvali telefonom iz policije i naložili mu da sjutra u 10 časova dođe na saslušanje zbog statusa i fotografije koju je objavio na popularnoj MIM stranici BESTEBE, kako kaže, još prošle godine, a danas repostovao

Kako je Luka ispričao za portal Volim Podgoricu – VOP, iz policije mu nisu rekli zbog čega ga zovu, ali je potom na jednom crnogorskom portalu ugledao svoju fotografiju i kvalifikaciju da je “poznat policiji po ispoljavanju sprskog nacionalizma i ekstremnog ponašanja”.

Navodi se da je pozvao na granatiranje spomenika Mirka Petrovića koji se nalazi na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Portal u svom tekstu navodi i da ima “nezvanična saznanja” da je o ovoj objavi na FB obaviješten tužilac a slučaj je prijavljen policiji.

Mandić kaže da je post postavio u oktobru prošle godine.

“Kao prvo, u pitanju je MIM stranica koja još nijednom ne ugrozi nijedan spomenik. Kao drugo, žrtve naše satire su osobe koje su krojile ili kroje mračnu stranu istorije.
Jedan od njih je i Mirko Petrović, čovjek koji je izvršio genocid nad Kučima i čiji spomenik nepravedno stoji u centru Podgorice.

Ja nisam nikog pozvao da ga granatira kako to prenose gadni tabloidi poput Anteme, CDMa i Standarda.
Gorepomenutim žele da nestanu kao što je i njihov šef Đukanović nestao”, kaže Mandić.

V.Mitrović

M.Komlenac

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com