ŽAN TOD U POSJETI ŠUMAHERU: Mihael se bori za život - Volim Podgoricu

ŽAN TOD U POSJETI ŠUMAHERU: Mihael se bori za život

Bivši prvi čovjek Ferarija Žan Tod posjetio je prošle sedmice Mihaela Šumahera, on kaže da se slavni Njemac bori.

Mihael Šumaher je doživio nesreću na skijanju u decembru 2013. godine, a njegovo zdravstveno stanje je od tada misterija.

Tod je bio direktor Ferarija kada je Šumaher osvojio pet od sedam titula.

“Vidio sam Mihaela prošle sedmice. On se bori. Znamo da je imao strašnu i nesrećnu nesreću koja mu je napravila puno problema. Ali on ima nevjerovatnu ženu pored sebe, ima djecu, svoje medicinske sestre i možemo mu samo poželjeti najbolje. Sve što mogu da uradim je da budem blizu njih dok ne budem u stanju da nešto učinim, a onda ću to i učiniti“, kazao je Tod.

I dok se Mihael bori za život, Luis Hamilton može da ga nadmaši po broju pobjeda, ako slavi na stazi u Muđelu ovog vikenda.

“Luis će nadmašiti sve rekorde, zato što je veoma talentovan vozač. Motivisan je i vozi za najbolji tim. Ima najbolji automobil, najbolji motor, tako da su svi sastojci tu”, istakao je Tod.

2 komentara

  1. When do you think this Real Estate market will go back in a positive direction? Or is it still too early to tell? We are seeing a lot of housing foreclosures in Lake Mary Florida. What about you? Would love to get your feedback on this.

  2. Generally Are generally Diet ‘s an very affordable and flexible food regimen product suitable for induced the boycott . endeavouring to fast and as a result subsequently conserve a vibrant lifespan. lose weight

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com